Французький салат з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Французький салат з яблуками - прекрасний варіант закуски для святкового столу, який обов'язково здивує ваших гостей своїм незвичайним смаком. Дуже легкий салат ідеальний для літнього сезону!
Перед вами простий рецепт приготування французького салату з яблуками. Салат виходить досить легким і практично дієтичним, якщо виключити з нього майонез (його можна замінити сметаною, наприклад). Для прикраси салату можна використовувати оливки або маслини. Вдалого приготування!
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки (варені)
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Маслини - 1 За смаком (для прикраси)
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обшпарюємо окропом. Викладаємо на дно салатниці.
Яблуко промиваємо і розрізаємо на частини, видаливши серцевину. Трьом м'якоть разом з шкіркою на тертці. Викладаємо зверху на цибулю.
Яйця необхідно відварити круто, очистити і натерти на тертці. Викладаємо яйця на яблука.
Сиру моркву очищаємо і трьом на тертці для моркви по-корейськи. Викладаємо на яйця, трохи посоливши. Додаємо майонез за смаком.
Останнім шаром викладаємо тертий сир.
Прикрашаємо салат маслинами. Смачного!