Рецепт Курячий салат з яблуками фото

Курячий салат з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Фрукти, Курка, Яблука
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід
Салати

Рецепт вишуканого курячого салату з яблуками для гурманів, які люблять себе балувати. Дует з ніжного філе і стиглих яблук під акомпанемент солодкого чорносливу - цвях святкового столу!

Курячий салат - це відмінне рішення для святкового столу: здавалося б просто, но со вкусом. Сподобається любителям експериментів. Для приготування курячого салату з яблуками краще використовувати саме куряче філе, адже воно ніжніше. Яблука вибираємо кисло-солодкі, сир - твердий, бажано пармезан, але голландський або російський теж підійде. Мигдаль краще проколоти заздалегідь - сирої він занадто твердий.

Рецепт:

1. Куряче філе і яйця відварюємо.

2. Цибулю нарізати півкільцями і обшпарити.

3. Чорнослив замочуємо в окропі, потім нарізаємо на середні шматочки.

4. Готове філе подрібнюємо в блендері (намагайтеся не перетворити його в кашу).

5. Яблука чистим, обрізаємо шкірку, трьом на крупній тертці. Варені яйця теж потрібно натерти.

6. Горіхи теж подрібнюємо (можна в блендері, можна в ручну).

7. Перемішуємо все як слід в мисці, солимо, перчим, додаємо майонез. Хто не любить майонез, може використовувати оливкову олію в якості заправки.

Перед подачею даємо страві постояти в холодильнику хвилин 10. Прикрашаємо зеленню, половинками чорносливу або горіхами. Смачного!


  • Куряче філе - 300 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Чорнослив - 100 грам
  • Мигдаль - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Твердий сир - 100 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Курячий салат - це відмінне рішення для святкового столу: здавалося б просто, но со вкусом. Сподобається любителям експериментів. Для приготування курячого салату з яблуками краще використовувати саме куряче філе, адже воно ніжніше. Яблука вибираємо кисло-солодкі, сир - твердий, бажано пармезан, але голландський або російський теж підійде. Мигдаль краще проколоти заздалегідь - сирої він занадто твердий.

Рецепт:

1. Куряче філе і яйця відварюємо.

2. Цибулю нарізати півкільцями і обшпарити.

3. Чорнослив замочуємо в окропі, потім нарізаємо на середні шматочки.

4. Готове філе подрібнюємо в блендері (намагайтеся не перетворити його в кашу).

5. Яблука чистим, обрізаємо шкірку, трьом на крупній тертці. Варені яйця теж потрібно натерти.

6. Горіхи теж подрібнюємо (можна в блендері, можна в ручну).

7. Перемішуємо все як слід в мисці, солимо, перчим, додаємо майонез. Хто не любить майонез, може використовувати оливкову олію в якості заправки.

Перед подачею даємо страві постояти в холодильнику хвилин 10. Прикрашаємо зеленню, половинками чорносливу або горіхами. Смачного!

Схожі рецепти