Капустяний салат з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я пропоную вам приготувати старий салат по-новому, я саме додати трохи яблук і імбиру в давно всім знайомий капустяний салат. Вийде дуже і дуже смачно, я гарантую!
Капустяний салат ми звикли їсти і взимку, і влітку, і тому багатьом вже набрид давно знайомий смак. Так чому б не поекспериментувати? Я пропоную вам абсолютно новий рецепт старого, добре знайомого капустяного салату. Вся родзинка цього рецепту в свіжому імбирі, який додасть салату новий, незвичайний смак. Ну, а оригінальна заправка завершить смак і доведе його до досконалості Зацікавилися? тоді читайте, як приготувати капустяний салат з яблуками. Рецепт - до вашої уваги!
- Капуста - 1 кілограм
- Яблука - 2 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Свіжий імбир - 5 грам(2 сантиметра свіжого кореня імбиру)
- Оливкова олія - 175 мілілітрів
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - - За смаком
Капусту тонко нашаткуйте, посипте сіллю і трохи відіжміть. Яблук наріжте тонкою соломкою, очищений імбир натріть на дрібній тертці.
У глибокій мисці змішайте інгредієнти і полийте лимонним соком. Додайте перець за смаком.
Приготуйте заправку. Для цього змішайте масло, оцет, гірчицю і мед, а потім збийте з віночком.
Заправте салат, перемішайте і подавайте до столу. Смачного!