Салат з восьминога
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати салат з восьминога і картоплі, у вас вийде смачна страва, яке можна подати теплим або холодним. Салат з восьминога - це свіже і легке літнє блюдо.
Для цього салату можна використовувати свіжого або замороженого восьминога. Як правильно зварити восьминога: у великій каструлі закип'ятіть воду і, взявши восьминога за голову, кілька разів опустіть його в цю воду - тоді щупальця «завьются». Потім залиште варитися восьминога на 45 хвилин, додавши у воду сіль і чорний перець.
- Восьминіг - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Петрушка - 1/2 пучка (свіжа)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Восьминога ретельно почистіть і промийте під проточною водою.
Закип'ятіть воду і варіть восьминога 45 хвилин.
Відваріть картоплю «в мундирі».
Восьминогу дайте охолонути, поріжте його на шматочки.
Картопля почистіть і наріжте кубиками.
У великій мисці змішайте шматочки восьминога і картоплі, додайте сіль, оливкова олія і дрібно нарізану петрушку. Перемішайте салат.
Подайте салат з восьминога і картоплі теплим або холодним. Смачного!