Салат з шинкою і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Салат з шинкою і яйцями відмінно зарекомендує себе на вашому столі, надаючи собою особливий шарм давно відомим страв. А його неповторний смак принесе масу задоволення і найбільшому вередун.
Картопля треба обсмажити, а яйця відварити круто. Всі інші інгредієнти треба подрібнити. Викладаємо все на велике блюдо, окремо - майонез. Нехай кожен зробить свій варіант цього салату. Хай щастить!
- Шинка - 200 грам
- Мариновані печериці - 200 грам
- Горошок консервований - 100 грам
- Майонез - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйця курячі - 3 штуки
- Олія соняшникова рафінована - 100 мілілітрів
- Пучок петрушки - 0, 5 штуки
- Сіль екстра - 2 щіпки
Нарізаємо картопля соломкою.
Викладаємо картоплю на сковорідку з розігрітою олією і смажимо до готовності.
Виймаємо картопля з масла і солимо.
Шинку нарізаємо соломкою.
Гриби нарізаємо вздовж на 2-4 частини (залежить від розміру гриба).
Варимо яйця круто (опускаємо в холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 7-10 хвилин).
Готові яйця нарізаємо соломкою.
Зливаємо з горошку маринад.
Нарізаємо огірки соломкою.
Помідори також нарізаємо соломкою.
Петрушку промити під проточною водою, просушити, потім видалити стебла.
Нарізаємо кубиками цибулю.
Тепер всі підготовлені інгредієнти викладаємо на блюдо купками, прилеглими один до одного, а посередині кладемо листя петрушки і майонез. Салат перемішується безпосередньо перед вживанням, тобто вже на обідньому столі.