Рецепт Салат з шинкою і яйцями фото

Салат з шинкою і яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яйця
Пісні страви
На святковий стіл
Салати

Салат з шинкою і яйцями відмінно зарекомендує себе на вашому столі, надаючи собою особливий шарм давно відомим страв. А його неповторний смак принесе масу задоволення і найбільшому вередун.

Картопля треба обсмажити, а яйця відварити круто. Всі інші інгредієнти треба подрібнити. Викладаємо все на велике блюдо, окремо - майонез. Нехай кожен зробить свій варіант цього салату. Хай щастить!

  • Шинка - 200 грам
  • Мариновані печериці - 200 грам
  • Горошок консервований - 100 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Олія соняшникова рафінована - 100 мілілітрів
  • Пучок петрушки - 0, 5 штуки
  • Сіль екстра - 2 щіпки
салат з шинкою і яйцями - фото крок 1
Нарізаємо картопля соломкою.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 2
Викладаємо картоплю на сковорідку з розігрітою олією і смажимо до готовності.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 3
Виймаємо картопля з масла і солимо.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 4
Шинку нарізаємо соломкою.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 5
Гриби нарізаємо вздовж на 2-4 частини (залежить від розміру гриба).
салат з шинкою і яйцями - фото крок 6
Варимо яйця круто (опускаємо в холодну воду, доводимо до кипіння і варимо 7-10 хвилин).
салат з шинкою і яйцями - фото крок 7
Готові яйця нарізаємо соломкою.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 8
Зливаємо з горошку маринад.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 9
Нарізаємо огірки соломкою.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 10
Помідори також нарізаємо соломкою.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 11
Петрушку промити під проточною водою, просушити, потім видалити стебла.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 12
Нарізаємо кубиками цибулю.
салат з шинкою і яйцями - фото крок 13
Тепер всі підготовлені інгредієнти викладаємо на блюдо купками, прилеглими один до одного, а посередині кладемо листя петрушки і майонез. Салат перемішується безпосередньо перед вживанням, тобто вже на обідньому столі.

Схожі рецепти