Салат «Цезар» з куркою і перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Досить простий варіант, як приготувати салат "цезар" з куркою і перепелиними яйцями, хочу запропонувати вам на замітку. У домашніх умовах це те, що потрібно! запам'ятовуйте рецепт.
Курка для цього салату може бути як запеченої, так і смаженої на сковороді або грилі. Сухарики можна підсушити і на сковороді, і в духовці. Для зайнятих господинь і новачків на кухні ця ідея точно буде дуже до речі. Що стосується соусу, то тут ви можете вибрати те, що вам більше до душі: домашній або магазинний, наприклад.
- Куряче філе - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Листя салату - 1 пучок
- Перепелині яйця - 3-4 штук
- Хліб - 1-2 скибочок
- Соус для "цезаря" - За смаком
1
Філе вимийте, обсушити, натріть сіллю і перцем за смаком.
2
На сковороді розігрійте масло, викладіть філе і обсмажте на середньому вогні з двох сторін.
3
Окрему сковороду розігрійте (вона повинна бути сухою). Викладіть нарізану кубиками хліб і підсушіть його. Можна додати дрібку солі, спеції за смаком, сбризнутьолією.
4
Яйця відварити, охолодити і очистити, наріжте половинками.
5
Вимийте листя салату, порвіть і викладіть на тарілку для подачі.
6
Зверху викладіть курку, сухарики, яйця. Доповніть соусом і подавайте салат до столу.
Смачного!
Смачного!