Салат з креветок з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий святковий смак креветок, соковиті помідори і апетитні перепелині яйця - це смачний салат для вашого святкового столу і не тільки! Беріть рецепт на замітку, не раз стане в нагоді!
Щоб приготувати салат з креветок з перепелиними яйцями, раджу взяти великі креветки, їх знадобиться трохи, зате вони будуть ефектно виглядати і з яйцями добре поєднуються. Візьміть, наприклад, тигрові креветки або королівські. Перепелині яйця варяться дуже швидко, тому приготувати їх можна легко: опустіть їх в уже киплячу воду і варіть хвилини 2-3.
- Креветки - 15-20 штук
- Салат - За смаком
- Яйця перепелині - 6-8 штук
- Черрі - 6-8 штук
- Міні-моцарелла - 6-8 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Промийте і обсушіть салат, відваріть круто яйця.
Салатні листя промийте, обсушити і порвіть крупно руками. Викладіть їх акуратно на тарілку. До речі, можна використовувати мікс салатом, так буде цікавіше і смачніше, якщо ви любитель зелені.
Відварені перепелині яйця розрізати навпіл і викладіть зверху на салатні листя.
Моцареллу при необхідності відіжміть, щоб не було зайвої рідини. Розріжте кульки навпіл і викладіть в салат до яєць. В принципі використовувати можна і звичайну, кусковую моцарелу, тоді її просто потрібно буде нарізати кубиками.
Помідори черрі помийте і теж поріжте на половинки.
Креветки обсмажте на розігрітій сковороді в оливковій олії (по 2 хвилини з кожного боку).
Додайте креветки в салат, перед подачею збризніть їх лимонним соком, посоліть і поперчіть за смаком.
Також для святкового варіанту можете додати трохи кедрових горішків.
Смачного!
Також для святкового варіанту можете додати трохи кедрових горішків.
Смачного!