Салат «Цезар» з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не впевнені в абсолютній безпеці куплених яєць, вам буде досить складно приготувати канонічний "цезар" . Однак, вихід є - простий рецепт салату "цезар" з перепелиними яйцями!
Бідолаха Цезар Кардіні, автор рецепта улюбленого нами салату, щоб "знезаразити" яйця для заправки, скористався способом, який йому відкрила його італійська мама: для цього потрібно всього лише проколоти тупу частина курячого яйця і опустити його на хвилину в киплячу, але не вируючу воду. Начебто, нічого складного, але на практиці - яйця розбиваються, окріп все одно вирує, частина білка згортається і виходить чорт знає що, а не соус… Чи не простіше взяти замість курячих перепелині яйця, і, не побоюючись сальмонели, приготувати смачну заправку? Давайте так і зробимо!
Отже, простий рецепт салату "цезар" з перепелиними яйцями!
- Салат листовий - 100 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Перепелині яйця - 6 штук
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком