Рецепт Салат «Цезар» з перепелиними яйцями фото

Салат «Цезар» з перепелиними яйцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Зелень , Яйця , Перепелині яйця , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не впевнені в абсолютній безпеці куплених яєць, вам буде досить складно приготувати канонічний"Цезар" . Однак, вихід є - простий рецепт салату"Цезар" з перепелиними яйцями!

Опис приготування:

Бідолаха Цезар Кардіні, автор рецепта улюбленого нами салату, щоб"знезаразити" яйця для заправки, скористався способом, який йому відкрила його італійська мама: для цього потрібно всього лише проколоти тупу частина курячого яйця і опустити його на хвилину в киплячу, але не вируючу воду. Начебто, нічого складного, але на практиці - яйця розбиваються, окріп все одно вирує, частина білка згортається і виходить чорт знає що, а не соус… Чи не простіше взяти замість курячих перепелині яйця, і, не побоюючись сальмонели, приготувати смачну заправку? Давайте так і зробимо!

Отже, простий рецепт салату"Цезар" з перепелиними яйцями!

  • Салат листовий - 100 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Перепелині яйця - 6 штук
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Батон нарізати на шматочки зі стороною приблизно 1 сантиметр. Якщо скоринка у нього занадто груба, зрізати. Укласти на деко, сбризнутьолією. Запекти в духовці до рум'яного кольору.
салат
Видавити сік з половинки лимона.
салат
Розбити перепелині яйця і переконатися, що вони свіжі.
салат
Часник очистити і розтерти з дрібкою солі і перцю. Додати гірчицю, яйця і лимонний сік, збити. Поступово, не припиняючи збивати соус, ввести масло.
салат
Салат добре вимити й обсушити на рушник. Порвати руками.
салат
Покрити салатні листя соусом і обережно перемішати.
салат
Викласти на салат крутон, полити соусом. Посипати тертим пармезаном і негайно подати на стіл, поки сухарики ще хрумтять! :)

Схожі рецепти