Салат зі шпинату з шинкою і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати салат зі шпинату з шинкою і яйцями не буде потрібно будь-яких особливих навичок. Рецепт максимально простий і доступний, рекомендую спробувати!
Корисний і дуже смачний салат необхідно готувати безпосередньо перед подачею на стіл. Можна подати його як доповнення до основних страв або самостійно. Салат не тільки смачний, але і поживний - відмінне рішення для ситного перекусу протягом дня! Крім основних інгредієнтів додамо для соковитості свіжий огірок і для більшого аромату і користі пропоную додати будь-яку свіжу зелень, яка виявиться у вас під рукою. Рецепт простий, швидкий і дуже вдалий, сподіваюся вам сподобається!
- Шпинат - 1 пучок
- Яйце - 3 штуки
- Шинка - 150 грам
- Огірок - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть до готовності і дайте охолонути. Шпинат промийте та висушіть.
2. Шпинат наріжте і складіть в глибоку миску.
3. Додайте крупно нарізані варені яйця.
4. Нарізану соломкою шинку.
5. І приблизно такий же соломкою нарізаний огірок.
6. Додайте будь-яку свіжу зелень, сіль за смаком і майонез.
7. Перемішайте. Салат зі шпинату з шинкою і яйцями готовий.
8. Подавати салат краще відразу. Смачного!