Салат з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Хочу вам показати, як приготувати салат з яйцями, найпростіший і швидкий. Але як складової заправки ми використовуємо гірчицю, це щось новеньке, чи не так? Хочете спробувати? Читайте!
Опис приготування:
Це просте блюдо можна подавати як звичайний салатик, але також можна використовувати як наповнювач для тарталеток. Ще один цікавий варіант - подати цей салат на теплих грінках з білого або чорного хліба, буде дуже смачно, гарантую!
- Яйця - 8 штук
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком (для прикраси)
1
Яйця кладемо в каструлю і ставимо варитися. Після закипання варимо 8 хвилин, потім обдаємо холодною водою, чистимо і даємо охолонути.
2
Остигнули яйця нарізаємо великим кубиком і відправляємо в салатник. Подрібнюємо пір'я цибулі і відправляємо до яєць.
3
Додаємо паприку, сіль і трохи чорного перцю, заправляємо все майонезом, гірчицею і добре перемішуємо.
4
Подаємо салатик до столу, прикрасивши зеленню. Я використовувала листики чебрецю.