Салат з яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам показати, як приготувати салат з яйцями, найпростіший і швидкий. Але як складової заправки ми використовуємо гірчицю, це щось новеньке, чи не так? Хочете спробувати? Читайте!
Це просте блюдо можна подавати як звичайний салатик, але також можна використовувати як наповнювач для тарталеток. Ще один цікавий варіант - подати цей салат на теплих грінках з білого або чорного хліба, буде дуже смачно, гарантую!
- Яйця - 8 штук
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком (для прикраси)
1
Яйця кладемо в каструлю і ставимо варитися. Після закипання варимо 8 хвилин, потім обдаємо холодною водою, чистимо і даємо охолонути.
2
Остигнули яйця нарізаємо великим кубиком і відправляємо в салатник. Подрібнюємо пір'я цибулі і відправляємо до яєць.
3
Додаємо паприку, сіль і трохи чорного перцю, заправляємо все майонезом, гірчицею і добре перемішуємо.
4
Подаємо салатик до столу, прикрасивши зеленню. Я використовувала листики чебрецю.