Салат з селерою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і корисний салат. Максимум вітамінів, мінімум калорій. Рецепт простий, інгредієнти вдало доповнюють смак один одного. Стебла селери надають страві особливий аромат і свіжість. Спробуйте!
Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій смак. Заправка з оливкової олії і лимона добре доповнює смак салату і насичує його ароматами. Стебло селери має яскравий і насичений смак, тому, його часто поєднують з іншими інгредієнтами, з менш насиченим смаком.
- Стебло селери - 1 штука
- Капуста пекінська - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Кукурудза консервована - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти. Селера, капусту і цибулю моєму. Яйця відварюємо.
Пекінську капусту ріжемо тонко і висипаємо на плоску тарілку.
Стебло селери нарізаємо маленькими шматочками і висипаємо зверху на капусту.
Додаємо порізану зелену цибулю.
Додаємо порізану зелену цибулю.
Варені яйця чистимо, ріжемо на частини і викладаємо зверху.
Консервовану кукурудзу насипаємо в сито, щоб стекла рідина, а потім, додаємо в салат.
Підготуємо заправку. У піалу наливаємо оливкову олію і додаємо сік лимона, сіль, перець, все перемішуємо.
Готовий салат поливаємо заправкою і подаємо до столу. Смачного!