Салат з ростбіфом
(покроковий рецепт з фото)
Іноді на вечерю замовляю гарячий салат з ростбіфом. Поєднання соковитого ніжного м'яса і свіжих овочів - просто неповторне. Таке диво можна приготувати і вдома. Розповім, як. Поїхали!
Як приготувати салат з ростбіфом?
1. Спочатку приготуємо ростбіф. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів.
2. Часник, перець, трохи солі, розмарин і чебрець треба потовкти в ступці до однорідної маси.
3. Викладіть отриману масу в миску, влийте туди ж соєвий соус.
4. Масло вершкове розпустіть, можна на водяній бані. Потім додайте в миску. Перемішайте.
5. М'ясо викладіть в скляну форму для запікання. Змастіть приготованим маринадом.
6. Запікайте м'ясо в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (190-200 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.
11. Готовий ростбіф повинен відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.
12. Наріжте м'ясо. У тарілку викладіть оберемок салатного міксу і нарізані половинками черрі, rostʙif, полийте його оливковою олією і подавайте.
Салат з ростбіфом готовий!
Смачного!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Часник - 5-6 зубчиків
- Мелений перець - За смаком
- Розмарин, гілочки - 2 штуки
- Чебрець, гілочки - 2 штуки
- Соєвий соус - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 80-100 грам
- Масло оливкове - 7-9 Ст. Ложок
- Салатний мікс, пучок - 3-4 штук
- Помідори черрі - 12-14 штук
1. Спочатку приготуємо ростбіф. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів.
2. Часник, перець, трохи солі, розмарин і чебрець треба потовкти в ступці до однорідної маси.
3. Викладіть отриману масу в миску, влийте туди ж соєвий соус.
4. Масло вершкове розпустіть, можна на водяній бані. Потім додайте в миску. Перемішайте.
5. М'ясо викладіть в скляну форму для запікання. Змастіть приготованим маринадом.
6. Запікайте м'ясо в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (190-200 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.
11. Готовий ростбіф повинен відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.
12. Наріжте м'ясо. У тарілку викладіть оберемок салатного міксу і нарізані половинками черрі, rostʙif, полийте його оливковою олією і подавайте.
Салат з ростбіфом готовий!
Смачного!