Рецепт Салат з ростбіфом фото

Салат з ростбіфом
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Іноді на вечерю замовляю гарячий салат з ростбіфом. Поєднання соковитого ніжного м'яса і свіжих овочів - просто неповторне. Таке диво можна приготувати і вдома. Розповім, як. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати салат з ростбіфом?

1. Спочатку приготуємо ростбіф. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів.

2. Часник, перець, трохи солі, розмарин і чебрець треба потовкти в ступці до однорідної маси.

3. Викладіть отриману масу в миску, влийте туди ж соєвий соус.

4. Масло вершкове розпустіть, можна на водяній бані. Потім додайте в миску. Перемішайте.

5. М'ясо викладіть в скляну форму для запікання. Змастіть приготованим маринадом.

6. Запікайте м'ясо в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (190-200 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.

11. Готовий ростбіф повинен відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.

12. Наріжте м'ясо. У тарілку викладіть оберемок салатного міксу і нарізані половинками черрі, rostʙif, полийте його оливковою олією і подавайте.

Салат з ростбіфом готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Мелений перець - За смаком
  • Розмарин, гілочки - 2 штуки
  • Чебрець, гілочки - 2 штуки
  • Соєвий соус - 3/4 склянки
  • Вершкове масло - 80-100 грам
  • Масло оливкове - 7-9 Ст. Ложок
  • Салатний мікс, пучок - 3-4 штук
  • Помідори черрі - 12-14 штук
Як приготувати салат з ростбіфом?

1. Спочатку приготуємо ростбіф. Увімкніть духовку нагріватися на 175 градусів.

2. Часник, перець, трохи солі, розмарин і чебрець треба потовкти в ступці до однорідної маси.

3. Викладіть отриману масу в миску, влийте туди ж соєвий соус.

4. Масло вершкове розпустіть, можна на водяній бані. Потім додайте в миску. Перемішайте.

5. М'ясо викладіть в скляну форму для запікання. Змастіть приготованим маринадом.

6. Запікайте м'ясо в розігрітій духовці протягом 10 хвилин. Потім підвищить температуру (190-200 градусів) і запікайте ще 35-40 хвилин, періодично поливаючи соусом. Якщо у вас є градусник для м'яса, то ростбіф середньої прожарювання буде готовий, коли температура м'яса досягне 140 градусів.

11. Готовий ростбіф повинен відпочити 10-15 хвилин перед нарізкою.

12. Наріжте м'ясо. У тарілку викладіть оберемок салатного міксу і нарізані половинками черрі, rostʙif, полийте його оливковою олією і подавайте.

Салат з ростбіфом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти