Рецепт Салат з риби і яєць фото

Салат з риби і яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Один з найпростіших і швидких в приготуванні, салат з риби і яєць в домашніх умовах виручить вас тоді, коли потрібно апетитне блюдо на швидку руку.

Опис приготування:

Це дивовижний рецепт приготування салату з риби і яєць, який підійде для зайнятих господинь.

1. Насамперед потрібно вимити листя салату і відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини. Паралельно поставити варити яйця.

2. Оселедець ретельно очистити від кісточок і шкірки. Акуратно нарізати невеликими шматочками.

3. Очистити цибулину і нарізати тонкими кільцями.

4. Зварені круто яйця остудити добре і очистити.

5. Перепелині яйця досить нарізати навпіл, курячі - з 4-6 частин.

6. На тарілку для подачі викласти листя салату.

7. Розподілити шматочки риби, лука і яйця.

8. Для приготування заправки необхідно з'єднати в невеликій мисочці оливкова олія, гірчицю і сік лимона.

9. Ретельно перемішати заправку, додавши за смаком сіль і перець.

10. Полити заправкою салат з риби і яєць в домашніх умовах, акуратно перемішати і можна відразу подавати страву до столу.

При бажанні можна зверху додати пару пучок кунжутного насіння або подрібненої зелені, наприклад.


  • Слабосолона оселедець - 1 штука
  • Яйце - 5 штук (перепелині )
  • Цибулина - 1 штука
  • Листя салату - 1 пучок
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Це дивовижний рецепт приготування салату з риби і яєць, який підійде для зайнятих господинь.

1. Насамперед потрібно вимити листя салату і відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини. Паралельно поставити варити яйця.

2. Оселедець ретельно очистити від кісточок і шкірки. Акуратно нарізати невеликими шматочками.

3. Очистити цибулину і нарізати тонкими кільцями.

4. Зварені круто яйця остудити добре і очистити.

5. Перепелині яйця досить нарізати навпіл, курячі - з 4-6 частин.

6. На тарілку для подачі викласти листя салату.

7. Розподілити шматочки риби, лука і яйця.

8. Для приготування заправки необхідно з'єднати в невеликій мисочці оливкова олія, гірчицю і сік лимона.

9. Ретельно перемішати заправку, додавши за смаком сіль і перець.

10. Полити заправкою салат з риби і яєць в домашніх умовах, акуратно перемішати і можна відразу подавати страву до столу.

При бажанні можна зверху додати пару пучок кунжутного насіння або подрібненої зелені, наприклад.

Схожі рецепти