Салат з персиками і кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Літній, яскравий і апетитний салатик хочу запропонувати вашій увазі. Кіноа - чудовий інгредієнт, прекрасно поєднується і з овочами, і з фруктами. А пікантна заправка ідеально завершує ансамбль.
Покажу, як приготувати салат з персиками і киноа всього за півгодинки. Використовувати можна найрізноманітнішу зелень і листя салатів. Солодкі нотки тут дуже до речі, виходить класний смак. Кіноа може бути в салаті як теплою, так і вже повністю остигнула. Для перекусу або в якості легкого обіду або вечері буде дуже здорово.
- Шпинат - 1 пучок
- Салат "романо" - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Персик - 2 штуки
- Лобода - 1/2 склянки
- Горіхи - 1/3 склянки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Мак - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти. Кіноа промийте, викладіть в каструлю зі склянкою киплячої води. Додайте щіпку солі і варіть близько 20 хвилин на повільному вогні. Вимийте, обсушити шпинат, огірок, "рОМАНО ", персики.
2. У глибоку миску викладіть шпинат, додайте подрібнений салат і нарізаний скибочками огірочок. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, оцет, мідь, мак, гірчицю і дрібку солі. Ретельно перемішайте до однорідності.
3. Викладіть в салатник киноа, нарізаний персик і горішки. Полийте заправкою і акуратно перемішайте.
Усе, салат з персиками і кіноа можна подавати до столу.
Смачного!
Усе, салат з персиками і кіноа можна подавати до столу.
Смачного!