Рецепт Салат з персиками фото

Салат з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня , Китайська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На швидку руку , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Салат з персиками давно знаходиться в моєму топ-списку легких салатів. Це безпрограшний варіант легкої і оригінальної закуски. Головне - солодкі соковиті персики. Підходить він і сама дбає про фігуру.

Опис приготування:

Обожнюю легкі літні салати зі свіжими фруктами. Особливо - без майонезу і сметани. Зі свіжими соковитими персиками можна створити маленьке диво. Ми злегка модифікуємо традиційний італійський салат і створимо свій - Проте смачний. На приготування салату з персиками у вас піде чверть години. Якщо з якихось причин ви не любите (або чи не так) rukkolu, то її можна замінити вашим улюбленим салатним міксом. Оливкова олія краще використовувати Extra Virgin. А лимонний сік я на око відвалів з лимона.

Отже, як приготувати салат з персиками?

1. Персики промийте і просушіть. Розріжте наполовину, витягніть кісточку і наріжте невеликими шматочками. Якщо вам дозволяє можливість (ви перебуваєте на дачі або у вас є сковорода-гриль), часточки або половинки персиків злегка обсмажте. Хоча свіжі також підійдуть.

2. Рукколу промийте і акуратно промокніть паперовим рушником. Викладіть рукколу в тарілку, в якій будете подавати салат порційно.

3. Моцареллу порвіть довільно або наріжте пластами.

4. На рукколу викладіть персики і моцарелу. Перемішайте всі інгредієнти.

5. У мисочці змішайте лимонний сік, оливкова олія, перець і сіль. Смак оливкової олії можна зіпсувати салат. Тому використовуйте перевірений, ваше улюблене масло.

6. Отриманим соусом залийте салат і подавайте.

Смачного!

  • Персики - 3 штуки
  • Моцарелла - 200 грам
  • Рукола - 100 грам
  • Лимонний сік - 30-40 мілілітрів
  • Оливкова олія - 40-50 мілілітрів
  • Сіль - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Обожнюю легкі літні салати зі свіжими фруктами. Особливо - без майонезу і сметани. Зі свіжими соковитими персиками можна створити маленьке диво. Ми злегка модифікуємо традиційний італійський салат і створимо свій - Проте смачний. На приготування салату з персиками у вас піде чверть години. Якщо з якихось причин ви не любите (або чи не так) rukkolu, то її можна замінити вашим улюбленим салатним міксом. Оливкова олія краще використовувати Extra Virgin. А лимонний сік я на око відвалів з лимона.

Отже, як приготувати салат з персиками?

1. Персики промийте і просушіть. Розріжте наполовину, витягніть кісточку і наріжте невеликими шматочками. Якщо вам дозволяє можливість (ви перебуваєте на дачі або у вас є сковорода-гриль), часточки або половинки персиків злегка обсмажте. Хоча свіжі також підійдуть.

2. Рукколу промийте і акуратно промокніть паперовим рушником. Викладіть рукколу в тарілку, в якій будете подавати салат порційно.

3. Моцареллу порвіть довільно або наріжте пластами.

4. На рукколу викладіть персики і моцарелу. Перемішайте всі інгредієнти.

5. У мисочці змішайте лимонний сік, оливкова олія, перець і сіль. Смак оливкової олії можна зіпсувати салат. Тому використовуйте перевірений, ваше улюблене масло.

6. Отриманим соусом залийте салат і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти