Рецепт Салат з печінкою тріски і яйцем фото

Салат з печінкою тріски і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Бобові, Яйця, Горох, Печінка тріски, Консервований горошок
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет, Святковий обід, Новий рік
Салати

Смачний салат. Склад спонтанний, але смак виявився приголомшливим. Їм можна наповнити тарталетки, його можна подати порційно на святковий стіл або в загальному салатник. Цілком святковий салат.

У мисці змішайте нарізані відварені яйця, печінка тріски, тертий сир, Зелена цибуля, горошок. Додати сіль, поперчіть і заправте майонезом. Просто, швидко, і салат за смаком - яскравий!

  • Яйця - 3 штуки
  • Горошок консервований - 150 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Печінка тріски консервована - 120 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 1
Відварені яйця очистити і нарізати кубиком.
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 2
Додайте в салатник до яєць консірвірованний горошок без рідини.
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 3
Додайте подрібнену зелену цибулю. Додатково можна додати інші види зелені, подрібнені салатні листя.
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 4
Натріть на тертці твердий сир. Будь-який вид твердого сиру можна взяти.
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 5
Відкрийте банку консервованої печінки тріски. Злийте масло. Саму печінку додайте в салат.
салат з печінкою тріски і яйцем - фото крок 6
Заправте салат майонезом, додавши сіль і чорний мелений перець.

Схожі рецепти