Салат з печінкою тріски і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат. Склад спонтанний, але смак виявився приголомшливим. Їм можна наповнити тарталетки, його можна подати порційно на святковий стіл або в загальному салатник. Цілком святковий салат.
У мисці змішайте нарізані відварені яйця, печінка тріски, тертий сир, Зелена цибуля, горошок. Додати сіль, поперчіть і заправте майонезом. Просто, швидко, і салат за смаком - яскравий!
- Яйця - 3 штуки
- Горошок консервований - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Печінка тріски консервована - 120 грам
- Майонез - 50 грам
- Зелена цибуля - 10 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
Відварені яйця очистити і нарізати кубиком.
Додайте в салатник до яєць консірвірованний горошок без рідини.
Додайте подрібнену зелену цибулю. Додатково можна додати інші види зелені, подрібнені салатні листя.
Натріть на тертці твердий сир. Будь-який вид твердого сиру можна взяти.
Відкрийте банку консервованої печінки тріски. Злийте масло. Саму печінку додайте в салат.
Заправте салат майонезом, додавши сіль і чорний мелений перець.