Салат з печінки тріски пісний
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, швидко, акуратно, без майонезу. Чудовий салат хоч як крути. Салат з печінки тріски пісний підійде і в будні для легкої вечері і на святковий стіл.
Для салату відваріть заздалегідь картопля. Потім всі інгредієнти треба порізати і красиво викласти на порційних тарілках.
- Печінка тріски - 120 грам
- Маринований огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Варена картопля - 2 штуки
- Зелену цибулю і зелень - 30 грам
- Гірчичний - 5 грам
- Сіль і перець - За смаком

Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати в оцті в пропорції 1 до 1. Я мариную так: 1 ст. Ложка оцту + 1 ст. Ложка сахара. Залити цибулю і залишити на 20 хвилин. Час від часу помішуйте. Злийте оцет. Промийте під проточною водою.

Після промивання віджати вологу (воду).

Зелену цибулю нарізати кубиком.

Солоний огірок півкільцями.

На тарілку викладаємо нарізаний невеликими скибочками картопля. Нарізайте досить тонко.

Зверху розкладаємо огірочки.

Маринована цибуля.

Посипаємо зеленою цибулею. Укладаємо шматочки печінки тріски.

Прикрашаємо гілочками петрушки. Відлийте в окрему ємність 2 ст. Ложки олії, в якому була печінка тріски. Додайте трохи гірчиці, сіль і перець. Збийте. Цим соусом полийте салат зверху.