Рецепт Салат з печінки тріски пісний фото

Салат з печінки тріски пісний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Смачно, швидко, акуратно, без майонезу. Чудовий салат хоч як крути. Салат з печінки тріски пісний підійде і в будні для легкої вечері і на святковий стіл.

Для салату відваріть заздалегідь картопля. Потім всі інгредієнти треба порізати і красиво викласти на порційних тарілках.

  • Печінка тріски - 120 грам
  • Маринований огірок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Варена картопля - 2 штуки
  • Зелену цибулю і зелень - 30 грам
  • Гірчичний - 5 грам
  • Сіль і перець - За смаком
салат з печінки тріски пісний - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати в оцті в пропорції 1 до 1. Я мариную так: 1 ст. Ложка оцту + 1 ст. Ложка сахара. Залити цибулю і залишити на 20 хвилин. Час від часу помішуйте. Злийте оцет. Промийте під проточною водою.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 2
Після промивання віджати вологу (воду).
салат з печінки тріски пісний - фото крок 3
Зелену цибулю нарізати кубиком.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 4
Солоний огірок півкільцями.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 5
На тарілку викладаємо нарізаний невеликими скибочками картопля. Нарізайте досить тонко.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 6
Зверху розкладаємо огірочки.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 7
Маринована цибуля.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 8
Посипаємо зеленою цибулею. Укладаємо шматочки печінки тріски.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 9
Прикрашаємо гілочками петрушки. Відлийте в окрему ємність 2 ст. Ложки олії, в якому була печінка тріски. Додайте трохи гірчиці, сіль і перець. Збийте. Цим соусом полийте салат зверху.

Схожі рецепти