Рецепт Салат з печінки тріски пісний фото

Салат з печінки тріски пісний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Смачно, швидко, акуратно, без майонезу. Чудовий салат хоч як крути. Салат з печінки тріски пісний підійде і в будні для легкої вечері і на святковий стіл.

Опис приготування:

Для салату відваріть заздалегідь картопля. Потім всі інгредієнти треба порізати і красиво викласти на порційних тарілках.

  • Печінка тріски - 120 грам
  • Маринований огірок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Варена картопля - 2 штуки
  • Зелену цибулю і зелень - 30 грам
  • Гірчичний - 5 грам
  • Сіль і перець - За смаком
салат з печінки тріски пісний - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати в оцті в пропорції 1 до 1. Я мариную так: 1 ст. Ложка оцту + 1 ст. Ложка сахара. Залити цибулю і залишити на 20 хвилин. Час від часу помішуйте. Злийте оцет. Промийте під проточною водою.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 2
Після промивання віджати вологу (воду).
салат з печінки тріски пісний - фото крок 3
Зелену цибулю нарізати кубиком.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 4
Солоний огірок півкільцями.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 5
На тарілку викладаємо нарізаний невеликими скибочками картопля. Нарізайте досить тонко.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 6
Зверху розкладаємо огірочки.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 7
Маринована цибуля.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 8
Посипаємо зеленою цибулею. Укладаємо шматочки печінки тріски.
салат з печінки тріски пісний - фото крок 9
Прикрашаємо гілочками петрушки. Відлийте в окрему ємність 2 ст. Ложки олії, в якому була печінка тріски. Додайте трохи гірчиці, сіль і перець. Збийте. Цим соусом полийте салат зверху.

Схожі рецепти