Рецепт Салат з печінки і квасолі фото

Салат з печінки і квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка , Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Подібний салат мені вже доводилося готувати, але сьогодні розповім ще одну варіацію, як приготувати салат з печінки і квасолі. Цей рецепт кардинально відрізняється від раніше поданого мною.

Опис приготування:

В основі цього салату лежать зелена стручкова квасоля і куряча печінка. Такий салат відмінно підійде в якості другої страви для обіду. Крім цього, він прикрасить і різноманітить святковий стіл. Для заправки використовую суміш з винного оцту, гірчиці і рослинного масла.


  • Куряча печінка - 0, 5 кілограма
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Салат - 200 грам
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
1
Зелену квасолю мою і відварюю в киплячій воді 2 хвилини, після цього відправляю її на друшляк.
2
Печінка мою і витираю серветкою, потім посипаю сіллю з двох сторін.
3
Обсмажую курячу печінку на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії (близько 1-2 хвилин з кожного боку).
4
Для заправки: змішую винний оцет, діжонську гірчицю і роздавлений зубчик часнику, додаю 3 столові ложки оливкової олії, сіль і все перемішую.
5
Мою салатні листя, викладаю їх на тарілку, потім кладу стручкову квасолю і поливаю все приготовленої заправкою, потім додаю теплі шматочки печінки і відразу подаю страву до столу.

Схожі рецепти