Рецепт Салат з морквою і кукурудзою фото

Салат з морквою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Кукурудза
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Неймовірно соковитий, яскравий і смачний салат з морквою і кукурудзою нагадує скоріше веселку, ніж просто кулінарне блюдо. Спробуйте цей овочевий салат на обід або легка вечеря.

Рецепт приготування салату з морквою і кукурудзою простий, але досить смачний. Спробуйте це неймовірне поєднання овочів і пікантною заправки:

1. Свіжу кукурудзу зварити до готовності. Найкраще використовувати готову - з консервованої досить просто злити рідину.

2. Морква вимити, почистити і натерти на тертці (можна подрібнити в кухонному комбайні).

3. Помідор вимити, просушити і порізати кубиками.

4. У гострого перцю видалити насіння і дрібно нарізати його.

5. Зелений, Kinzu (або петрушку), цибулю подрібнити.

6. Часник потерти на тертці.

7. Оливкова олія змішати з оцтом.

8. У глибокій мисці змішати овочі, додати зелену цибулю, часник і заправку. Посолити і поперчити за смаком.

9. Зверху присипати кінзою і можна подавати.

Салат з морквою і кукурудзою в домашніх умовах можна доповнити і будь-якими овочами - солодким перцем, маринованими огірочками або іншими. Зверху можна присипати твердим сиром. Цей салат можна приготувати на вечерю, і він досить добре поєднується з основними стравами.


  • Кукурудза - 150 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Помідор - 3 штуки
  • Зелений гострий перець - 1 штука
  • Зелена цибуля - 15 грам
  • Кінза або петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 75 мілілітрів
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Рецепт приготування салату з морквою і кукурудзою простий, але досить смачний. Спробуйте це неймовірне поєднання овочів і пікантною заправки:

1. Свіжу кукурудзу зварити до готовності. Найкраще використовувати готову - з консервованої досить просто злити рідину.

2. Морква вимити, почистити і натерти на тертці (можна подрібнити в кухонному комбайні).

3. Помідор вимити, просушити і порізати кубиками.

4. У гострого перцю видалити насіння і дрібно нарізати його.

5. Зелений, Kinzu (або петрушку), цибулю подрібнити.

6. Часник потерти на тертці.

7. Оливкова олія змішати з оцтом.

8. У глибокій мисці змішати овочі, додати зелену цибулю, часник і заправку. Посолити і поперчити за смаком.

9. Зверху присипати кінзою і можна подавати.

Салат з морквою і кукурудзою в домашніх умовах можна доповнити і будь-якими овочами - солодким перцем, маринованими огірочками або іншими. Зверху можна присипати твердим сиром. Цей салат можна приготувати на вечерю, і він досить добре поєднується з основними стравами.

Схожі рецепти