Капустяний салат з морквою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Не дивлячись на легкість приготування, цей салат виходить надзвичайно смачним, яскравим і соковитим. А ще він відмінно підходить для тих, хто поститься. Запевнюю вас, від порції такого салату не відязикаться ніхто.
Капустяний салат з морквою і кукурудзою можна готувати в будь-який час року. Він легкий, соковитий, вітамінний, дуже смачний і зовсім нескладний, швидкий в приготуванні. Капустяний салат з морквою і кукурудзою робиться без майонезу, так що ви легко можете його приготувати в дні посту.
- Кукурудза - 4-5 Ст. Ложок (консервована)
- Капуста - 300-400 грам
- Морква - 1-2 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Кріп - 1/4 пучка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1-2 Щепоток (за смаком)
1. Капусту необхідно дрібно нашаткувати, додати сіль і цукор за смаком, а потім злегка пом'яти руками.
2. Додаємо до капусти кукурудзу.
3. І червона цибуля, нарізаний півкільцями.
4. Морквину очистимо, моєму і трьом на тертці корейської, а кріп необхідно нарізати дрібно. Їх теж додаємо в миску до решти інгредієнтів.
5. Потім додаємо сік лимона і рослинне масло і акуратно перемішуємо.
6. Викладаємо капустяний салат з морквою і кукурудзою в салатник і прикрашаємо зеленню. Смачного!