Салат з шинкою, морквою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з шинкою, морквою і кукурудзою - доступний, простий, ситний і поживний. Готується блюдо на швидку руку і точно сподобається всім членам сім'ї!
Оригінальний салат з шинкою, морквою і кукурудзою - неодмінно знайде свого поціновувача. Скажу вам відразу, що цей салат можна готувати як зі свіжою морквою, так і з морквою по-корейськи, у другому варіанті виходить більш яскравий, насичений і соковитий смак. Якщо використовуєте просто морква, додайте в салат зубчик часнику.
- Шинка - 250 грам
- Солоні огірки - 100 грам
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Морква по-корейськи - 100 грам (або свіжа)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква перекладіть в салатник. Використовуйте для салату або корейську моркву, або свіжу.
Шинку наріжте невеликими кубиками, додайте шинку в ємність до моркви.
Солоні огірки наріжте невеликими шматочками і перекладіть в салатник.
Слідом додайте в салат консервовану кукурудзу.
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець. Перемішайте всі інгредієнти і подавайте салат до столу.
Смачного!