Салат з маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування
, Вегетаріанське харчування
, Низькокалорійні
, ПП рецепти
, Пісні страви
, Рецепти сироїдіння
, Рецепти без шкоди
Кількість порцій: 3
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Як приготувати салат з маринованою цибулею, та так, щоб було дуже смачно? Я поділюся одним таким рецептом з dамі. Для салату з маринованою цибулею не знадобиться багато часу, грошей і сил, запевняю.
Опис приготування:
Ставите питанням, як приготувати салат з маринованою цибулею? Та дуже просто! Я детально розповім вам рецепт, а ви все просто повторіть. Обережно: ризикує стати Вашим улюбленцем.
- Цибуля - 40 грам
- Серце - 700 грам
- Морква - 30 грам
- Петрушка - 10 грам
- Оцет - 50 мілілітрів
- Вода - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Очистіть цибулю від шкірки, поріжте його тонкими кільцями або півкільцями. У мисці змішайте цукор і оцет. Розбавте масу водою, перемішайте ще раз. Занурте туди цибулю, додайте сіль і перець. Маринують в холодильнику 1 день.
Серце відваріть. Для цього в злегка солону воду додайте серце і варіть 2-3 годину, постійно знімаючи піну з бульйону. Після того, як серце буде готове, поріжте його соломкою. Морква потріть на крупній тертці. Петрушку поріжте на дрібні шматочки. Перекладіть в салатницю морква, цибуля, серце і петрушку.
Ще раз перемішайте салатик. Розкладіть його по порціях і залийте 2 ложками маринаду з-під лука. Тепер ви знаєте, як приготувати салат з маринованою цибулею. Смачного!