Салат з м'ясом і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Бобові, Квасоля, Сир, Зелень, Фарш, Яловичина, Авокадо, Помідор, Цибуля
Захотілося чогось смачного, ситного, але разом з тим легкого? Приготуйте салат за цим рецептом з консервованої квасолі і меленого м'яса. Готується швидко і без особливого клопоту. Відмінне блюдо!
Покажу, як приготувати салат з м'ясом і квасолею. Це відмінне рішення для вечері або обіду. Салати, як вам не було б дивно, відмінно поєднуються всі інгредієнти. М'ясний фарш і квасоля в союзі зі свіжими овочами і хрустким зеленим салатом відмінно насичують, і такий салат дуже корисний. Щоб прискорити процес приготування, ми використовували м'ясний фарш, але м'ясо можна нарізати маленькими шматочками і обсмажити, буде теж смачно. Готуємо!
- Яловичина - 400 грам (або фарш)
- Квасоля консервована - 300 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Авокадо - 1 штука
- Зелена цибуля - 4-5 штук
- Сир твердий - 50-70 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Мелена паприка - 0, 5 чайних ложки
- Мелений кайенский перець - 1/4 чайних ложки
- Часниковий порошок - 1/3 чайних ложки
- Кмин мелений - 1/3 чайних ложки
- Орегано - 1/3 чайних ложки
Яловичину подрібнити на м'ясорубці. Якщо є готовий фарш, вийде ще швидше. Обсмажуємо фарш на рослинному маслі до тих пір, поки не випарується рідина, додамо спеції і обсмажити до готовності.
Викладаємо фарш зі сковороди, нехай охолоне.
Очистимо авокадо, наріжемо на невеликі шматочки. Так само наріжемо помідори.
Викладаємо в салатник подрібнені листя салату і зелений лук, додамо помідори, авокадо і фарш. Зцідити з консервованої квасолі рідину і відправимо квасоля в салатник. Можна посолити за смаком.
Посипаємо натертим на дрібній тертці сиром. Для заправки змішаємо майонез з кетчупом. Можна додати ложку сметани або натурального йогурту. Поливаємо салат заправкою і несемо до столу.