Суп з квасолею і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити свій раціон дивно смачним, по-справжньому ситним і корисним стравою? Рецепт приготування супу з квасолею і м'ясом - це відмінний варіант обіду для всієї родини.
Такий суп з квасолею і м'ясом в домашніх умовах - це дійсно ситне блюдо, яке особливо подобається чоловікам. Як м'ясо для бульйону можна використовувати не тільки баранину, як в даному варіанті, але і будь-яке інше м'ясо.
- М'ясо на кістці - 500 грам
- Квасоля - 400 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Томатний соус - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 20 грам
1. Рецепт приготування супу з квасолею і м'ясом слід почати з того, що за 10-12 годин до початку безпосереднього процесу замочити в холодній воді квасоля.
2. Також заздалегідь потрібно зварити бульйон. Відмінним варіантом для його основи може стати м'ясо на кістці (в даному випадку баранина). Варити бульйон до готовності м'яса, додавши в каструлю цибулину і за бажанням спеції.
3. Коли всі підготовчі процеси завершені можна приступати до основного. Квасолю залити невеликою кількістю бульйону і відправити на вогонь. Після закипання варити близько 30-40 хвилин на середньому вогні.
4. Поки вариться квасоля можна очистити і підготувати інші інгредієнти. Картопля, цибулю і моркву очистити і нарізати.
5. З бульйону дістати м'ясо і відокремити його від кістки. Вийняти також цибулину (вона більше не знадобиться). Довести бульйон до кипіння і акуратно відправити туди цибулю і картоплю.
6. Слідом закинути морква.
7. Довести овочі до кипіння, а потім проварити близько 25-30 хвилин.
8. Тепер до овочів можна додати проварену квасоля.
9. На повільному вогні варити суп ще близько 30 хвилин. Потім можна відправити в каструлю томатний соус або розведене бульйоном томатну пасту.
10. Завершальним етапом буде нарізане м'ясо.
11. Посолити за смаком і при бажанні додати перець. Буквально 3-5 хвилин і суп з квасолею і м'ясом в домашніх умовах готовий. Перед подачею присипати дрібно нарізаною зеленню.