Салат з квасолею та м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже свіжий і легкий овочевий салат з м'ясом, який просто не може не сподобатися! Прекрасно поєднувані один з одним інгредієнти роблять його відмінним доповненням до будь-якого гарячого блюда.
Можна сказати, що це класичний рецепт салату з квасолею і м'ясом, в який внесено невеликі зміни, щоб зробити його смак більш яскравим. Тут використовуються свіжі овочі, гострий перець і волоські горіхи - всі ці інгредієнти надають пікантність смаку салату і роблять його хорошим доповненням до будь-якого святкового столу. Я пропоную вам простий рецепт салату з квасолею і м'ясом, який зможе приготувати навіть дилетант в кулінарному мистецтві.
- Квасоля (червона, консервована) - 200 грам
- М'ясо (яловичина, баранина або свинина) - 200 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Перець болгарський (червоний) - 1 штука
- Перець чилі (червоний) - 1 штука (по бажанню)
- Часник - 2 зубчики
- Braai (свіжа) - 50 грам
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Винний оцет - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком
Відкриваємо квасоля, зливаємо воду і потім перекладаємо її в друшляк і гарненько промиваємо під холодною водою. Викладаємо промиту квасолю на дно глибокої миски.
Чистимо червоний цибулю та нарізаємо його півкільцями. Злегка окропивши цибулю винним оцтом, перекладаємо його до квасолі.
Потім моєму червоний болгарський перець і перець чилі, очищаємо їх від насіння і нарізаємо тонкою соломкою. Якщо хтось не любить гостре, то чилі перець можна не використовувати, без нього теж виходить дуже смачно.
Попередньо відварене м'ясо нарізаємо соломкою і додаємо в миску до решти інгредієнтів (краще почекати поки м'ясо охолоне).
Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді без додавання масла і нарізаємо н невеликі шматочки. Кінзу дрібно нарізаємо, і все разом перекладаємо в миску. Потім солимо і додаємо спеції на свій смак.
Чистим чеснок, дрібно його нарізаємо або видавлюємо через землянку в салат. В кінці заправляємо наш салат олією і оцтом і ретельно перемішуємо. Ми залишаємо його на пів годинки, щоб дати настоятися і можна ставити на стіл.