Рецепт Салат з квасолею та м'ясом фото

Салат з квасолею та м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік
Салати

Дуже свіжий і легкий овочевий салат з м'ясом, який просто не може не сподобатися! Прекрасно поєднувані один з одним інгредієнти роблять його відмінним доповненням до будь-якого гарячого блюда.

Можна сказати, що це класичний рецепт салату з квасолею і м'ясом, в який внесено невеликі зміни, щоб зробити його смак більш яскравим. Тут використовуються свіжі овочі, гострий перець і волоські горіхи - всі ці інгредієнти надають пікантність смаку салату і роблять його хорошим доповненням до будь-якого святкового столу. Я пропоную вам простий рецепт салату з квасолею і м'ясом, який зможе приготувати навіть дилетант в кулінарному мистецтві.

  • Квасоля (червона, консервована) - 200 грам
  • М'ясо (яловичина, баранина або свинина) - 200 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Перець болгарський (червоний) - 1 штука
  • Перець чилі (червоний) - 1 штука (по бажанню)
  • Часник - 2 зубчики
  • Braai (свіжа) - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
  • Винний оцет - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 1
Відкриваємо квасоля, зливаємо воду і потім перекладаємо її в друшляк і гарненько промиваємо під холодною водою. Викладаємо промиту квасолю на дно глибокої миски.
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 2
Чистимо червоний цибулю та нарізаємо його півкільцями. Злегка окропивши цибулю винним оцтом, перекладаємо його до квасолі.
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 3
Потім моєму червоний болгарський перець і перець чилі, очищаємо їх від насіння і нарізаємо тонкою соломкою. Якщо хтось не любить гостре, то чилі перець можна не використовувати, без нього теж виходить дуже смачно.
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 4
Попередньо відварене м'ясо нарізаємо соломкою і додаємо в миску до решти інгредієнтів (краще почекати поки м'ясо охолоне).
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 5
Горіхи підсмажуємо на сухій сковороді без додавання масла і нарізаємо н невеликі шматочки. Кінзу дрібно нарізаємо, і все разом перекладаємо в миску. Потім солимо і додаємо спеції на свій смак.
салат з квасолею та м'ясом - фото крок 6
Чистим чеснок, дрібно його нарізаємо або видавлюємо через землянку в салат. В кінці заправляємо наш салат олією і оцтом і ретельно перемішуємо. Ми залишаємо його на пів годинки, щоб дати настоятися і можна ставити на стіл.

Схожі рецепти