Салат з куркою і сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Літо вже близько! І я хочу розповісти вам, як приготувати салат з куркою і сухофруктами. Робиться він швидко і просто. Велика кількість зелені і сухофруктів роблять блюдо корисним, а курка - поживним!
За таким рецептом я часто готую, коли немає часу, а хочеться смачно поїсти. Сухофрукти дуже добре поєднуються з птицею. Салатик вважається не дуже калорійним і підходить до будь-якого столу. Вдалого приготування!
- Куряча грудка - 1 штука (варена)
- Ізюм - 40 грам
- Чорнослив - 40 грам
- Натуральний йогурт - 5 Ст. Ложок
- Лимон - 0, 5 штуки(tsedra і сік)
- Порошок каррі - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Zernistaya гірчиця - 2 чайних ложки
- Рукола, крес-салат, latuk - 100 грам (або суміш)
- Обсмажений волоський горіх - 50 грам
- Зелена цибуля - 50 грам
Відварну грудку птиці поріжемо на досить великі шматочки. Промиваємо курагу з родзинками, кидаємо їх в наш салатик. Додаємо каррі, цедру і йогурт. Посолити і поперчити на свій смак, вливаємо 3 столові ложки води.
Оливкова олія вливаємо в глибоку чашу. Додаємо лимонний сік, краплю перцю, солі і гірчичні насіння. Перемішуємо нашу заправку.
Листя салату викладаємо на красиву тарілку. Поливаємо їх нашої заправкою. Після чого викладаємо курочку з сухофруктами. Посипаємо волоськими горіхами. Зверху можна прикрасити свіжим зеленою цибулькою. Смачного!