Салат з креветками і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати салат з креветками і пекінською капустою. Таке блюдо відрізняється своєю легкістю. Салат відмінно впишеться в меню будь-якого святкового столу. Смачного!
Пекінська капуста - дивно смачний і корисний овоч. На відміну від білокачанної капусти, пекінська ніжніша і прекрасно підходить до багатьох салатів. Таким блюдом ви порадуєте гостей і себе. При цьому салат з креветками і пекінською капустою не залишить тяжкості в шлунку!
- Пекінська капуста - 1 штука
- Креветки - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Огірок - 2 штуки
- Майонез - 0, 3 L
Креветки варимо, очищаємо від панцира. Їх також можна обсмажити на сковороді з додаванням улюблених спецій.
Тонко нарізаємо свіжий огірок. Очищати шкірку чи ні - вибирати вам. Я, наприклад, її залишаю, якщо не дуже товста.
Сир натираємо на крупній тертці.
Капусту ріжемо не дуже дрібно. Можна порвати листя руками.
Змішуємо всі інгредієнти. Солимо, додаємо спеції за смаком, заправляємо майонезом.
Все готово!
Все готово!