Салат з капусти по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Салат з капусти по-корейськи - прекрасна закуска, яка обов'язково сподобається багатьом. У нього досить гострий і пряний смак і аромат, що не залишає байдужими шанувальників корейської кухні.
Салат з капусти по-корейськи - це досить гостре, але дуже смачна страва. Він містить небагато калорій і сприяє поліпшенню обміну речовин, так що обов'язково сподобається тим, хто стежить за фігурою.
Подавати салат з капусти по-корейськи можна як закуску або з гарніром, як на святковий стіл, так і просто на сімейний обід або вечерю.
- Капуста - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Мелений коріандр - За смаком
- Зелень кінзи - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Морська сіль - За смаком
- Оцет - За смаком
- Перець червоний мелений - За смаком
- Цукор - За смаком
1. Капусту наріжте на кубики приблизно 2Х2 см. Морква помийте, почистіть і наріжте тонкою соломкою. Дрібно порубати кинзу, зелена цибуля і часник. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
2. Капусту і моркву змішайте в глибокій салатник або мисці. Приправити сіллю і залиште на 20 хвилин, щоб капуста пустила сік.
3. Після відведеного часу капустяно-морквяний суміш злегка відіжміть, злийте рідину. Додайте цукор і оцет за смаком, перемішайте. Посередині зробіть поглиблення, всипте туди спеції, подрібнену зелень і часник.
4. Нарізану цибулю спассеруйте в рослинному маслі на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору.
5. Викладіть обсмажену цибулю разом з маслом, на якому він готувався, до інших компонентів салату, все ретельно перемішайте.
6. Поставте салат в холодильник на кілька годин, щоб він настоявся. Салат з капусти по-корейськи готовий! Смачного!