Рецепт Морквяний салат по-корейськи фото

Морквяний салат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Морква , Часник
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Можна купити готовий салат або зробити його самостійно, тим більше, що це неймовірно просто. Розповідаю про те, як приготувати морквяний салат по-корейськи. Але він не має відношення до Кореї

Опис приготування:

Ви можете використовувати готовий набір спецій або змішати їх в певних пропорціях. Салат можна довго зберігати в холодильнику, в герметичному контейнері, щоб його насичений запах не поширився по всьому холодильнику. Подають його холодним або використовують для приготування інших страв, наприклад, салатів, Хот-доги, бургерів або інших закусок.

  • Морква - 1, 2 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
морквяний салат по-корейськи - фото крок 1
1. Очистіть моркву і вимийте її, потім подрібніть за допомогою спеціальної терки.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 2
2. Перекладіть моркву у велику миску, щоб було зручно перемішувати її.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 3
3. До моркви викладіть сіль і цукровий пісок.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 4
4. Влийте соєвий соус і яблучний оцет (можете замінити його на винний оцет).
морквяний салат по-корейськи - фото крок 5
5. Вручну гарненько перемішайте моркву протягом 10 хвилин. Ножем подрібніть насіння коріандру, а потім перекладіть їх до моркви.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 6
6. Поставте сковороду на вогонь, потім викладіть на розпечену поверхню кунжут, обсмажуйте до золотистого кольору.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 7
7. Викладіть обсмажений кунжут в миску і перемішайте ложкою.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 8
8. Дуже добре розігрійте рослинне масло, влийте його до моркви і перемішайте.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 9
9. Очистіть часник і натріть його на тертці або подрібніть за допомогою преса, додайте часник і перемішайте.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 10
10. Перекладіть моркву і подавайте відразу до столу або надішліть в контейнер з герметичною кришкою.

Схожі рецепти