Рецепт Морквяний салат по-корейськи фото

Морквяний салат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Морква, Часник
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Можна купити готовий салат або зробити його самостійно, тим більше, що це неймовірно просто. Розповідаю про те, як приготувати морквяний салат по-корейськи. Але він не має відношення до Кореї

Ви можете використовувати готовий набір спецій або змішати їх в певних пропорціях. Салат можна довго зберігати в холодильнику, в герметичному контейнері, щоб його насичений запах не поширився по всьому холодильнику. Подають його холодним або використовують для приготування інших страв, наприклад, салатів, Хот-доги, бургерів або інших закусок.

  • Морква - 1, 2 кілограма
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
морквяний салат по-корейськи - фото крок 1
1. Очистіть моркву і вимийте її, потім подрібніть за допомогою спеціальної терки.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 2
2. Перекладіть моркву у велику миску, щоб було зручно перемішувати її.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 3
3. До моркви викладіть сіль і цукровий пісок.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 4
4. Влийте соєвий соус і яблучний оцет (можете замінити його на винний оцет).
морквяний салат по-корейськи - фото крок 5
5. Вручну гарненько перемішайте моркву протягом 10 хвилин. Ножем подрібніть насіння коріандру, а потім перекладіть їх до моркви.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 6
6. Поставте сковороду на вогонь, потім викладіть на розпечену поверхню кунжут, обсмажуйте до золотистого кольору.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 7
7. Викладіть обсмажений кунжут в миску і перемішайте ложкою.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 8
8. Дуже добре розігрійте рослинне масло, влийте його до моркви і перемішайте.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 9
9. Очистіть часник і натріть його на тертці або подрібніть за допомогою преса, додайте часник і перемішайте.
морквяний салат по-корейськи - фото крок 10
10. Перекладіть моркву і подавайте відразу до столу або надішліть в контейнер з герметичною кришкою.

Схожі рецепти