Морквяний салат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Можна купити готовий салат або зробити його самостійно, тим більше, що це неймовірно просто. Розповідаю про те, як приготувати морквяний салат по-корейськи. Але він не має відношення до Кореї
Ви можете використовувати готовий набір спецій або змішати їх в певних пропорціях. Салат можна довго зберігати в холодильнику, в герметичному контейнері, щоб його насичений запах не поширився по всьому холодильнику. Подають його холодним або використовують для приготування інших страв, наприклад, салатів, Хот-доги, бургерів або інших закусок.
- Морква - 1, 2 кілограма
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - 1 щіпка
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 90 мілілітрів
1. Очистіть моркву і вимийте її, потім подрібніть за допомогою спеціальної терки.
2. Перекладіть моркву у велику миску, щоб було зручно перемішувати її.
3. До моркви викладіть сіль і цукровий пісок.
4. Влийте соєвий соус і яблучний оцет (можете замінити його на винний оцет).
5. Вручну гарненько перемішайте моркву протягом 10 хвилин. Ножем подрібніть насіння коріандру, а потім перекладіть їх до моркви.
6. Поставте сковороду на вогонь, потім викладіть на розпечену поверхню кунжут, обсмажуйте до золотистого кольору.
7. Викладіть обсмажений кунжут в миску і перемішайте ложкою.
8. Дуже добре розігрійте рослинне масло, влийте його до моркви і перемішайте.
9. Очистіть часник і натріть його на тертці або подрібніть за допомогою преса, додайте часник і перемішайте.
10. Перекладіть моркву і подавайте відразу до столу або надішліть в контейнер з герметичною кришкою.