Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашні пікантні заготовки? Поспішаю поділитися з вами простим варіантом, як приготувати салат "капуста по-корейськи" . Приголомшлива закуска, яка чудово доповнить ваше щоденне меню.
Спецій, які використовуються зазвичай при приготуванні моркви по-корейськи, в цьому рецепті немає. Маринад з гострим перцем чудово впорається зі своїм завданням. До речі, крім білокачанної капусти таким же способом можна зробити салат з кольорової, буде теж дуже смачно.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 2-3 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гострий перець - За смаком
- Лавровий лист - 1-3 штук
4. Залийте овочі маринадом, встановіть при необхідності прес. Залиште до повного охолодження на столі, а після приберіть в холодильник на добу.