Рецепт Рецепти салат «Капуста по-корейськи» фото

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Любіть домашні пікантні заготовки? Поспішаю поділитися з вами простим варіантом, як приготувати салат "капуста по-корейськи" . Приголомшлива закуска, яка чудово доповнить ваше щоденне меню.

Спецій, які використовуються зазвичай при приготуванні моркви по-корейськи, в цьому рецепті немає. Маринад з гострим перцем чудово впорається зі своїм завданням. До речі, крім білокачанної капусти таким же способом можна зробити салат з кольорової, буде теж дуже смачно.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 2-3 штук
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гострий перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1-3 штук
рецепти салату
4. Залийте овочі маринадом, встановіть при необхідності прес. Залиште до повного охолодження на столі, а після приберіть в холодильник на добу.

Схожі рецепти