Рецепти салат «Капуста по-корейськи»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.
Любіть домашні пікантні заготовки? Поспішаю поділитися з вами простим варіантом, як приготувати салат"Капуста по-корейськи" . Приголомшлива закуска, яка чудово доповнить ваше щоденне меню.
Опис приготування:
Спецій, які використовуються зазвичай при приготуванні моркви по-корейськи, в цьому рецепті немає. Маринад з гострим перцем чудово впорається зі своїм завданням. До речі, крім білокачанної капусти таким же способом можна зробити салат з кольорової, буде теж дуже смачно.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 2-3 штук
- Голівка часнику - 1 штука
- Вода - 2 склянки
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гострий перець - За смаком
- Лавровий лист - 1-3 штук
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти - капусту нашаткуйте, моркву натріть на тертці, измельчитечасник.
2. З'єднайте овочі, перемішайте гарненько.
3. Для приготування маринаду з'єднайте в невеликій каструлі масло, перець за смаком, цукор, сіль і воду. Для аромату покладіть лавровий лист. Доведіть до кипіння, влийте оцет і через хвилин 5 зніміть з вогню.
4. Залийте овочі маринадом, встановіть при необхідності прес. Залиште до повного охолодження на столі, а після приберіть в холодильник на добу.