Рецепти салат «літній»
(покроковий рецепт з фото)
У період свіжих овочів так і хочеться робити максимально багато різних салатів, згодні? Один дуже цікавий варіант якраз хочу запропонувати вам спробувати. Яскравий, корисний і шалено смачний!
Якщо ви вирішили вибратися на пікнік, то смажені на грилі овочі будуть тут в самий раз. Якщо ж ви робите салатик будинку, то сміливо додавайте їх свіжими.
Кедрові горішки надають особливу пікантність, але якщо їх не знайшлося, не біда!
Оцініть цей варіант, як приготувати салат "літній", напевно вам сподобається так само, як і мені.
- Салат "романо" - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука (краще по половинці двох кольорів)
- Червона цибуля - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Кедрові горішки - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть і наріжте ось такими шматочками перець.
2. Лук наріжте крупно і розділіть на пластинки.
3. Чергуючи перець і цибулю, нанизані плід shampur.
4. І обсмажте на грилі до рум'яної.
5. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте помідори і огірок.
6. Горішки підсушіть на сковороді.
7. Салат вимийте, обсушити і нарвіть руками. Викладіть в салатник.
8. Викладіть овочі, додайте сіль і перець, горішки. Акуратно перемішайте і заправте по смаку оливковою олією.
Смачного!
Смачного!