Рецепти салат «літній»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
У період свіжих овочів так і хочеться робити максимально багато різних салатів, згодні? Один дуже цікавий варіант якраз хочу запропонувати вам спробувати. Яскравий, корисний і шалено смачний!
Опис приготування:
Якщо ви вирішили вибратися на пікнік, то смажені на грилі овочі будуть тут в самий раз. Якщо ж ви робите салатик будинку, то сміливо додавайте їх свіжими.
Кедрові горішки надають особливу пікантність, але якщо їх не знайшлося, не біда!
Оцініть цей варіант, як приготувати салат"Літній" , напевно вам сподобається так само, як і мені.
- Салат "романо" - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука (краще по половинці двох кольорів)
- Червона цибуля - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Кедрові горішки - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1. Очистіть і наріжте ось такими шматочками перець.
2. Лук наріжте крупно і розділіть на пластинки.
3. Чергуючи перець і цибулю, нанизані плід shampur.
4. І обсмажте на грилі до рум'яної.
5. Тим часом вимийте, обсушити і наріжте помідори і огірок.
6. Горішки підсушіть на сковороді.
7. Салат вимийте, обсушити і нарвіть руками. Викладіть в салатник.
8. Викладіть овочі, додайте сіль і перець, горішки. Акуратно перемішайте і заправте по смаку оливковою олією.
Смачного!
Смачного!