Рецепти салат «Буржуй»
(покроковий рецепт з фото)
Мене цей салат спершу зацікавив своїм навмисним назвою, а потім підкорив смаком. Тепер спробуйте і ви цей рецепт салату «Буржуй». Такий прикрасить і різноманітить святковий стіл.
Навмисне назва повністю виправдано наявністю в ньому дорогих інгредієнтів, таких як креветки і червона ікра. Салат смачний, з приємним поєднанням інгредієнтів. Заправляю його сметаною і не наполягаю, а сразу подаю к столу, щоб овочі не пустили сік. Ікру використовую і як інгредієнт салату, і для оздоблення.
- Капуста - 50 грам
- Креветки - 300 грам
- Огірок - 5 штук
- Яйця - 5 штук
- Кріп і петрушка - За смаком
- Червона ікра - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
1
Очищені креветки відваріть в підсоленій воді протягом 10 хвилин, потім відкиньте на друшляк і залиште для охолодження.
2
Капусту наріжте дрібними шматочками. Вимийте і подрібніть зелень.
3
Відваріть яйця і остудіть, потім наріжте кубиками середнього розміру.
4
Вимийте огірки і розріжте їх уздовж на 4 частини, потім подрібніть.
5
Викладіть в миску креветки, огірки, яйця, капусту, зелень, 1-2 ложки ікри. Заправте салат лимонним соком, сметаною, сіллю і чорним меленим перцем, перемішайте.
6
Викладіть салат на блюдо, прикрасьте гілочкою зелені і залишилася ложкою ікри. Насолоджуйтесь блюдом!