Рецепт Рецепти салат «Буржуй» фото

Рецепти салат «Буржуй»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста, Креветки, Морепродукти, Яйця, Огірок
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Мене цей салат спершу зацікавив своїм навмисним назвою, а потім підкорив смаком. Тепер спробуйте і ви цей рецепт салату «Буржуй». Такий прикрасить і різноманітить святковий стіл.

Навмисне назва повністю виправдано наявністю в ньому дорогих інгредієнтів, таких як креветки і червона ікра. Салат смачний, з приємним поєднанням інгредієнтів. Заправляю його сметаною і не наполягаю, а сразу подаю к столу, щоб овочі не пустили сік. Ікру використовую і як інгредієнт салату, і для оздоблення.

  • Капуста - 50 грам
  • Креветки - 300 грам
  • Огірок - 5 штук
  • Яйця - 5 штук
  • Кріп і петрушка - За смаком
  • Червона ікра - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
1
Очищені креветки відваріть в підсоленій воді протягом 10 хвилин, потім відкиньте на друшляк і залиште для охолодження.
2
Капусту наріжте дрібними шматочками. Вимийте і подрібніть зелень.
3
Відваріть яйця і остудіть, потім наріжте кубиками середнього розміру.
4
Вимийте огірки і розріжте їх уздовж на 4 частини, потім подрібніть.
5
Викладіть в миску креветки, огірки, яйця, капусту, зелень, 1-2 ложки ікри. Заправте салат лимонним соком, сметаною, сіллю і чорним меленим перцем, перемішайте.
6
Викладіть салат на блюдо, прикрасьте гілочкою зелені і залишилася ложкою ікри. Насолоджуйтесь блюдом!

Схожі рецепти