Рецепт Салат «Буржуй» фото

Салат «Буржуй»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Фрукти , Сир , Курка , Ананас
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , 8 березня
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

У цього салату немає особливої ​​історії, але є чудовий смак. Історія замовчує походження такої назви, але мені салат сподобався. Поєднання сиру, ананаса і курки вийшло досить вдалим.

Опис приготування:

Давайте приготуємо разом зі мною чудовий салат майже без солі, з приємним солодкуватим ананасовим смаком. Він не залишить байдужим навіть справжніх гурманів в сфері кулінарії та гастрономії. Готується швидко і легко.


  • Кукурудза - 1 штука (консервована в банках)
  • Ананаси - 1 штука (консервовані в банках)
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Куряче м'ясо відварне - 500 грам
  • Сир твердий - 100-150 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Консервовану кукурудзу необхідно витягти з розсолу. Дайте стекти рідини.
салат
Перекладіть кукурудзу в миску. Дістаньте ананаси з банки. Кожне колечко нарізаємо на рівні 12 частин. Я свідомо не беру нарізані ананаси, в даному салаті важлива якість ананаса, а в нарізаних промислових ананасах воно гірше.
салат
Зелену цибулю потрібно нарізати дрібненько і додати в салатник.
салат
Відварну курку (краще брати стегно або гомілку, але не філейну частину) нарізати кубиком.
салат
Натріть на тертці твердий сир. Додайте в салатник.
салат
Салат заправте майонезом. Перемішайте.
салат
Подайте салат до столу, виклавши красиво в незвичайні салатники.

Схожі рецепти