Салат «Буржуй»
(покроковий рецепт з фото)
У цього салату немає особливої історії, але є чудовий смак. Історія замовчує походження такої назви, але мені салат сподобався. Поєднання сиру, ананаса і курки вийшло досить вдалим.
Давайте приготуємо разом зі мною чудовий салат майже без солі, з приємним солодкуватим ананасовим смаком. Він не залишить байдужим навіть справжніх гурманів в сфері кулінарії та гастрономії. Готується швидко і легко.
- Кукурудза - 1 штука (консервована в банках)
- Ананаси - 1 штука (консервовані в банках)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Куряче м'ясо відварне - 500 грам
- Сир твердий - 100-150 грам
- Майонез - За смаком
Консервовану кукурудзу необхідно витягти з розсолу. Дайте стекти рідини.
Перекладіть кукурудзу в миску. Дістаньте ананаси з банки. Кожне колечко нарізаємо на рівні 12 частин. Я свідомо не беру нарізані ананаси, в даному салаті важлива якість ананаса, а в нарізаних промислових ананасах воно гірше.
Зелену цибулю потрібно нарізати дрібненько і додати в салатник.
Відварну курку (краще брати стегно або гомілку, але не філейну частину) нарізати кубиком.
Натріть на тертці твердий сир. Додайте в салатник.
Салат заправте майонезом. Перемішайте.
Подайте салат до столу, виклавши красиво в незвичайні салатники.