Рецепти салат «Гранатовий браслет»
(покроковий рецепт з фото)
Красиво подати свої страви - також важливо, як і приготувати їх смачно. Пропоную по істині святкове блюдо - рецепт салату «Гранатовий браслет».
Крім яскравого і святкового зовнішнього вигляду, у цієї страви безліч переваг. Готується він з простих і доступних продуктів, які взаємозамінні, наприклад, свинину можна замінити яловичиною, куркою або печінкою.
- Яйця - 5 штук
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Морква - 4-5 штук
- Свинина - 400 грам
- Зелень - За смаком
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Майонез - За смаком
- Гранатові зерна - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти: відваріть картоплю, морква, буряк, яйця і свинину. Остудіть овочі і очистіть, промийте зелень (зелена цибуля, кріп, петрушку).
2. Салат викладайте шарами: в центр тарілки поставте склянку і формуйте салат навколо нього. Картоплю натріть на крупній тертці і викладіть нижнім шаром, посоліть і змастіть майонезом.
3. Відварну свинину остудіть, потім наріжте дрібними кубиками.
4. Викладайте кубики м'яса поверх картоплі і змастіть майонезом.
5. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте кубиком, перекладіть в миску і залийте окропом, щоб пішла гіркота. Відіжміть лук і викладіть наступним шаром.
6. Петрушку, зелена цибуля і кріп дрібно наріжте, потім додайте в салат.
7. Шар зелені щедро промажьте майонезом.
8. Мартенс відділи Желтков, подрібніть білки на крупній тертці, викладіть на блюдо і посипте сіллю, змастіть майонезом. Волоські горіхи подрібніть і викладіть поверх яєць.
9. Промажьте волоські горіхи тонким шаром майонезу.
10. Решта жовтки руками розминають дрібно і викладаю наступним шаром.
11. Відварену моркву натріть на дрібній тертці, викладіть поверх яєчного жовтка.
12. Рясно змастіть морква майонезом, трохи солі.
13. Варений буряк натріть на дрібній тертці і викладіть поверх майонезу і моркви.
14. Змастіть буряк майонезом, посипте гранатовими зернами і відправте салат на ніч в холодильник.