Рецепт Рецепти салат «Гранатовий браслет» фото

Рецепти салат «Гранатовий браслет»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Свинина, Фрукти, Гранат
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати, Салат Гранатовий браслет

Красиво подати свої страви - також важливо, як і приготувати їх смачно. Пропоную по істині святкове блюдо - рецепт салату «Гранатовий браслет».

Крім яскравого і святкового зовнішнього вигляду, у цієї страви безліч переваг. Готується він з простих і доступних продуктів, які взаємозамінні, наприклад, свинину можна замінити яловичиною, куркою або печінкою.

  • Яйця - 5 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 4-5 штук
  • Свинина - 400 грам
  • Зелень - За смаком
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Майонез - За смаком
  • Гранатові зерна - За смаком
  • Сіль - За смаком
рецепт салату
1. Підготуйте інгредієнти: відваріть картоплю, морква, буряк, яйця і свинину. Остудіть овочі і очистіть, промийте зелень (зелена цибуля, кріп, петрушку).
рецепт салату
2. Салат викладайте шарами: в центр тарілки поставте склянку і формуйте салат навколо нього. Картоплю натріть на крупній тертці і викладіть нижнім шаром, посоліть і змастіть майонезом.
рецепт салату
3. Відварну свинину остудіть, потім наріжте дрібними кубиками.
рецепт салату
4. Викладайте кубики м'яса поверх картоплі і змастіть майонезом.
рецепт салату
5. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте кубиком, перекладіть в миску і залийте окропом, щоб пішла гіркота. Відіжміть лук і викладіть наступним шаром.
рецепт салату
6. Петрушку, зелена цибуля і кріп дрібно наріжте, потім додайте в салат.
рецепт салату
7. Шар зелені щедро промажьте майонезом.
рецепт салату
8. Мартенс відділи Желтков, подрібніть білки на крупній тертці, викладіть на блюдо і посипте сіллю, змастіть майонезом. Волоські горіхи подрібніть і викладіть поверх яєць.
рецепт салату
9. Промажьте волоські горіхи тонким шаром майонезу.
рецепт салату
10. Решта жовтки руками розминають дрібно і викладаю наступним шаром.
рецепт салату
11. Відварену моркву натріть на дрібній тертці, викладіть поверх яєчного жовтка.
рецепт салату
12. Рясно змастіть морква майонезом, трохи солі.
рецепт салату
13. Варений буряк натріть на дрібній тертці і викладіть поверх майонезу і моркви.
рецепт салату
14. Змастіть буряк майонезом, посипте гранатовими зернами і відправте салат на ніч в холодильник.

Схожі рецепти