Рецепт Салат «Гранатовий браслет» з чорносливом і волоським горіхом фото

Салат «Гранатовий браслет» з чорносливом і волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Горіхи , Грецькі горіхи , Сухофрукти , Чорнослив , Гранат
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат Гранатовий браслет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 30 хв.

Варіантів салату"Гранатовий браслет" тільки в моїй скарбничці я нарахувала 4 рецепт. Але як показала практика, одним з улюблених все ж залишається з чорносливом і горіхами. Про нього я і розповім нижче.

Опис приготування:

Якщо ви якихось причин не використовуєте свинину, візьміть куряче філе. Чорнослив і горіхи повинні бути обов'язково хорошої якості, щоб салат не зіпсувати своїм смаком.

  • Гранат - 1 грам (великий)
  • Свинина - 250-300 грам (відварна)
  • Буряк - 1 штука (відварна, велика)
  • Морква - 1 штука (середня)
  • Яйце - 2 штуки (відварне, середнє)
  • Чорнослив - 70 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Промийте чорнослив. Залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
салат
Візьміть плоске блюдо і стакан. Картопля натріть на тертці. По середині блюда поставте склянку шийкою вниз. Навколо склянки розкладіть терту картоплю, підсолити.
салат
Картопля змастіть тонким шаром майонезу, зверху розкладіть нарізану кубиком відварну свинину.
салат
На шар шар свинини натріть яйце і змастіть рясно майонезом.
салат
Натріть на крупній тертці моркву, розкладіть. Чорнослив наріжте соломкою, горіхи крупно наріжте. Викладіть на морквяний шар.
салат
Натріть буряк на крупній тертці, розкладіть на попередній шар.
салат
Змастіть рясно майонезом.
салат
Гранат очистіть, витягніть гранатові зерна і обсипте верх салату, злегка притискаючи долонями.
Підготовлений салат поставте в холодильник на 3-4 годину. Перед подачею дістаньте і витягніть стакан.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти