Салат з ананасом і волоським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний смак цієї страви не залишає нікого байдужим! Салат складається з яловичої печінки, печериць, волоських горіхів і головного інгредієнта - ананасів. Рекомендую до будь-якого святкового столу!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування салату з ананасом і волоським горіхом. Для цього салату можна використовувати яловичу або курячу печінку, хоча можете взяти і філе. Ананаси я беру консервовані, в баночках. Вдалого приготування!
- Печінка яловича - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ананаси консервовані - 3-4 штук (кільцями)
- Сир твердий - 100 грам
- Горіхи волоські - 3-4 штук
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Яловичу печінку потрібно відварити до готовності в киплячій підсоленій воді. Потім остудити і порізати смужками.
Печериці порізати тонкими пластинками.
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю (5-6 хвилин). Потім додаємо гриби і смажимо до готовності. Сіль і перець додавайте до смаку.
Волоські горіхи очищаємо, а потім подрібнюємо за допомогою блендера. Тільки не перестарайтеся, горіхи повинні залишитися шматочками.
У глибоку ємність кладемо: печінку, остиглі гриби з цибулею, горіхи, порізані колечка ананаса. Зверху присипаємо тертим сиром.
Заправляємо салат майонезом, перемішуємо всі інгредієнти. Смачного!