Салат по-корейськи з морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Не всі люблять морську капусту, а даремно - це справжнє джерело вітамінів і корисних речовин! До того ж, з неї можна приготувати безліч смачних і красивих страв: простий рецепт салату по корейськи з морської капусти - тому підтвердження!
Морська капуста насправді, звичайно, не капуста, а водорість, яка називається ламінарія. Люди з незапам'ятних часів використовують її в їжу, і не дарма - в морській капусті міститься величезна кількість мікро- і макроелементів, необхідних для нормального функціонування людського організму. Завдяки високому вмісту йоду лікарі рекомендують її в їжу для профілактики захворювань щитовидної залози. Саме тому вона протипоказана до вживання людям з підвищеною чутливістю до йоду.
У корейській кухні чимало рецептів смачних і корисних страв з ламінарією. Рецепт приготування салат по-корейськи з морської капусти - один з них. Ця страва чудово підходить як для повсякденного сімейного меню, так і для вегетаріанського, а також дієтичного харчування. Сподіваюся, вам сподобається пікантний смак цього простого і корисного страви!
- Морська капуста сушена - 100 грам (можна замінити консервованою)
- Насіння кунжуту обсмажені - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 4-5 зубчиків
- Перець чилі - 0.5-1 штуки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок (в ідеалі - кунжутне)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Цукор - За смаком






