Дієтичний салат з морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Всі компоненти цього салату дієтичні, але з високою поживною цінністю, що важливо для людей, сидять на дієті.
Морська капуста універсальна, її можна поєднувати з будь-якими продуктами. Сьогодні я приготувала дієтичний салат з капусти, для цього отварила шматочок яловичини і заправила салат дієтичним майонезом на основі кефіру і жовтків.
- Яловичина відварна - 100-120 грам
- Морська капуста - 150 грам
- Горошок консервований - 20 грам
- Майонез дієтичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
1. Приготуємо продукти. Яловичину заздалегідь відваріть в бульйоні.
2. Морську капусту нарізаємо на шматочки, не більше 3-5 см довжиною.
3. Яловичину нарізаємо смужками або брусочками, поперек волокон.
4. Збираємо салат, в салатник укладаємо всі складові.
5. Заправляємо салат дієтичним майонезом, його рецепт можна знайти на сайті. Приготований він на основі кефіру знежиреного і яєчних варених жовтків, гірчиці зернистої, солі і меленого перцю.
6. Перемішуємо. Наполягаємо салат 5-10 хвилин. Додаємо рубану зелень перед подачею. Смачного!