Салат з кальмарів і морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Салат з морепродуктів - це завжди добре. Дати своєму організму масу білків та інших мікроелементів корисно в будь-який час року. Ну і, звичайно, це ще й дуже смачно.
На цей раз я вирішила розповісти вам, як приготувати салат з кальмарів і морської капусти. Він насичений йодом і вітамінами. Прекрасне блюдо для урочистого випадку, яке може замінити звичний салат, наприклад - з крабовими паличками. Тим більше, що дані інгредієнти легко дістати в магазині.
- Морська капуста - 200 грам
- Кальмар відвареної - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Ріпчасту цибулю червоний - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Кальмар заздалегідь відваріть, очистіть, розріжте навпіл і наріжте соломкою.
Морква з луком почистіть і помийте. Моркву наріжте соломкою, а цибуля півкільцями. Найзручніше в подрібненні моркви використовувати терку для корейської моркви.
З'єднайте в салатниці нарізані інгредієнти. Також додайте капусту. Перемішайте їх і заправте оцтом бальзамічним, маслом.
Прикрасьте салат нарізаним огірком і зеленню. Приємного вам апетиту!