Салат з морської капусти, яєць і кальмарів
(покроковий рецепт з фото)
Морська капуста - це джерело вітамінів, мінералів. У більшості випадків її їдять просто так, але сьогодні я розповім, як приготувати салат з морської капусти, яєць і кальмарів.
Простий і смачний салат, який відмінно поєднується з різними гарнірами. Його можна приготувати на вечерю, він корисний і поживний. Салат заправляють сметаною, можна майонезом, але зовсім трохи. Пригощайтеся!
- Морська капуста - 400 грам
- Огірки - 2 штуки
- М'якоть гарбуза - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - За смаком
- Кальмари - 400 грам
- Сіль - За смаком
1
Очищені тушки кальмарів опустіть в киплячу воду на 4 хвилини, потім дістаньте і наріжте їх тонкими смужками.
2
Відваріть яйця і відправте їх в холодну воду, остудіть і наріжте шматочками. М'якоть гарбуза (заздалегідь відварену або запечену) наріжте дрібно. Наріжте тонкими брусочками огірки.
3
Змішайте морську капусту, яйця, огірки, гарбуз і кальмари, гарненько перемішайте і заправте салат сметаною, приправити сіллю.
4
Салат можна ненадовго відправити в холодильник, а потім подавати.