Рецепт Засолка пекінської капусти по-корейськи фото

Засолка пекінської капусти по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На природу, Корисний обід

Кажуть, що така капуста є відмінним засобом для профілактики вірусних захворювань. Корейці регулярно її вживають. Давайте спробуємо приготувати разом!

Щоб засолити капусту, нам знадобиться сіль, цукор, часник і перець гострий мелений (або свіжий). Капусту розділіть на 4 частини. Зі спецій приготуйте кашку. Нею натріть капусту, поставте блюдо під гніт на 8-10 годин. Капуста готова!

  • Пекінська капуста - 1, 5 кілограма
  • Часник - 15-20 грам
  • Червоний пекучий перець мелений - 5 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
засолка пекінської капусти по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
засолка пекінської капусти по-корейськи - фото крок 2
Капусту вимийте, дайте воді добре стекти. Зніміть верхні листки (вони не знадобляться). Сам качан розріжте уздовж на 4 частини.
засолка пекінської капусти по-корейськи - фото крок 3
Змішайте роздавлений часник з перцем, цукром і сіллю.
засолка пекінської капусти по-корейськи - фото крок 4
Вийде однорідна кашка.
засолка пекінської капусти по-корейськи - фото крок 5
Натріть капустяне листя отриманої кашкою. Складіть їх в каструлю, поставте гніт. Залиште на 8-10 годин для засолювання. Через 10 годин поріжте шматочками і подавайте на стіл.

Схожі рецепти