Салат з хурмою і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів несподіваних смакових поєднань - овочевий салат з бринзою і хурмою. Завершить смакову палітру суміш італійських трав. Подивіться, як приготувати салат з хурмою і бринзою.
Овочі порізати кубиками, салат порвіть, бринзу наріжте кубиками. Перемішайте овочі і сир, заправте маслом, соком лимона і спеціями.
- Мухобойка - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Бринза - 200 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Лук наріжте півкільцями.
Промийте перець, видаліть насіння, наріжте соломкою.
Хурму наріжте невеликими шматочками.
Промийте під проточною водою листя салату, висушіть, порвіть руками.
Овочі з'єднайте і перемішайте. Полийте соком лимона.
Кубиком наріжте бринзу, додайте в салат. Заправте маслом, посипте травами. Дайте настоятися в холодильнику 15-20 хвилин.