Салат з авокадо і хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Кращим варіантом корисного страви є те, яке приготовлено з сезонних овочів і фруктів. Тому я розповім вам, як приготувати салат з авокадо і хурмою. У сезон ви зможете ним насолодитися.
Такий салат - справжня знахідка для тих, кому не вистачає часу приготувати щось більш ситне і складне вранці. Такий салат необхідно готувати з стиглих фруктів, так як креязик текстура авокадо і хурми є основною особливістю цієї страви. Більш того, зерна граната надають кислинку, а хрустка рукола дає трохи гіркоти. Такий салат відмінно поєднується з відвареним курячим філе, яке ви можете додати до складу або подавати в якості гарячого.
- Рукола або салатна суміш - 1 пучок
- Мухобойка - 1 штука
- Авокадо - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Усе, що вам буде потрібно для приготування цього салату, це нарізати фрукти і приготувати заправку. Авокадо розріжте навпіл, вийміть кісточку і вийміть м'якоть з шкірки. Наріжте авокадо невеликими шматочками.
2. Викладіть авокадо на нарізану рукколу. Далі очистіть хурму від кісточок і листя і наріжте невеликими шматочками. Викладіть її на рукколу і посипте салат зернами граната.
3. Приготуйте заправку: Змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, гірчицю, сіль і перець, добре перемішайте.
4. Заправте салат соусом. Смачного!