Салат з хурмою і гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Пізня осінь має свої сезонні фрукти, такі як хурма і гранат. Вони в цей час продаються на кожному розі, і по кишені майже всім. Ці плоди можна їсти не просто так, а придумати з них блюдо.
Рецепт вийшов простим, швидким і дуже корисним, а це так важливо в холодні дні. Запасіться вітамінами, дізнавшись про те, як приготувати салат з хурмою і гранатом. У ньому поєднується кислий, солодкий і солоний смак. Уявляєте, яке задоволення отримають ваші рецептори? буде незвично!
- Цибулина фенхеля - 1 штука
- Мухобойка - 1-2 штук
- Ріпчасту червона цибуля - 0, 5 штуки
- Lattuk - 220 грам
- Гранатові зерна - 50 грам
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Luk-salotų - 0, 25 штуки
Для початку зробіть заправку. Зніміть цедру тонкою смужкою з лайма і апельсина. Лук-шалот дуже дрібно наріжте. Додайте до цих інгредієнтів мед, сіль, перець і масло. Заправку ретельно перемішайте.
Хурму промийте і наріжте тонкими кружальцями.
Фенхель наріжте півкільцями, також поступите з ріпчастою цибулею.
Потім нарвіть в салатницю промиті латук, викладіть хурму, фенхель і цибулю. Посипте інгредієнти гранатом і полийте заправкою. Салат готовий! Смачного!