Салат з хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Взимку завжди хочеться яскравих фарб і смачних вітамінів. Давайте приготуємо цей смачний, корисний і ситний салат. Незвичайні смакові поєднання порадують вас і ваших близьких!
Хурма - дуже корисний і смачний фрукт. Її терпкість і смак ідеально підходить не тільки для десерту, але і для салату. Це один з моїх улюблених варіантів, як приготувати салат з хурмою.
- Мухобойка - 1 штука
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке)
- Luk-salotų - 3 штуки
- Грудка індички - 100 грам (відварна)
- Капуста пекінська - 3 штуки (список)
- Горіхи волоські - 3 штуки
- Гранат - 1 часточка
- Сир твердий - 100 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайних ложки
Лук-шалот поріжте і замаринуйте в лимонному соці на 15-20 хвилин, поки готуєте салат.
Хурму і яблука порізати тонкими часточками. Капусту порвіть на невеликі шматочки. Грудку поріжте на маленькі шматочки.
Приготуйте заправку для салату: змішайте оливкова олія, гірчицю, мед і сіль.
Викладіть інгредієнти на тарілку: листя капусти, шматочки индюшиной грудки, хурми, яблуко, маринована цибуля, гранат, горіхи. Полийте зверху заправкою.
При бажанні посипте зверху сирної стружкою.
Смачного!
Смачного!