Салат з грибами «Полянка»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з грибами "полянка" особисто я вважаю дуже святковим. Можна приготувати м'ясну нарізку, відварити картоплю і зробити цей салат - і звичайна вечеря перетворюється в святковий!
Якщо подивитеся на список інгредієнтів, то зрозумієте, що це все ж дуже простий рецепт салату з грибами "полянка", а якщо поглянете на фото, - переконайтеся, що він, до того ж, ще й дуже гарний на вид! Тобто, гостям свято, а вам - задоволення! Адже стояти довго біля плити не треба, та й над формуванням шарів довго думати не потрібно. Так що рекомендую вам дізнатися, як приготувати салат з грибами "полянка", і зробити його для своїх гостей!
- Рис відварний - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Кукурудза консервована - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Майонез - За смаком
1. Спочатку - підготовчий етап. Яйця відварюємо, охолоджуємо і подрібнюємо. Рис відварюємо і охолоджуємо. Гриби обсмажити разом з цибулею на олії, і теж остудити.
2. Тепер але салатниці застилає харчовою фольгою, і укладаємо інгредієнти шарами. Спочатку кукурудза, потім рис, потім гриби, потім подрібнені яйця, майонез, кукурудза. І так, поки інгредієнти не закінчаться.
3. Загортаємо краї фольги, даємо салату трохи настоятися, а потім перевертаємо і фольгу знімаємо. Готово!
4. А ось як красиво салат виглядає "в розрізі" . Смачного!