Салат з горбуші і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Ще один смачненький салатик на кожен день або для святкового столу, всі інгредієнти в ньому досить прості і економічні, але разом вони дають досить непогане поєднання, самі спробуйте.
Якщо у вас найближчим часом намічається свято, я пропоную вам крім всіх інших страв приготувати також салат з горбуші і картоплі в домашніх умовах. Він не тільки буде добре виглядати на столі, але і порадує гостей своїм відмінним смаком. Крім основних інгредієнтів: горбуші, овочів, яєць і сиру, - ми додамо в нього яблучко, що додасть салату особливу родзинку. Загалом, цей простий рецепт салату з горбуші і картоплі безумовно внесе трохи різноманітності в ваше святкове меню.
1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.
2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.
3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.
4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.
5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!
- Горбуша консервована - 340 грам (у власному соку)
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Сир - 60 грам
- Горошок консервований - 300 грам
- Майонез - - За смаком
1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.
2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.
3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.
4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.
5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!