Рецепт Салат з горбуші і картоплі фото

Салат з горбуші і картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Бобові , Горох , Консервований горошок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ще один смачненький салатик на кожен день або для святкового столу, всі інгредієнти в ньому досить прості і економічні, але разом вони дають досить непогане поєднання, самі спробуйте.

Опис приготування:

Якщо у вас найближчим часом намічається свято, я пропоную вам крім всіх інших страв приготувати також салат з горбуші і картоплі в домашніх умовах. Він не тільки буде добре виглядати на столі, але і порадує гостей своїм відмінним смаком. Крім основних інгредієнтів: горбуші, овочів, яєць і сиру, - ми додамо в нього яблучко, що додасть салату особливу родзинку. Загалом, цей простий рецепт салату з горбуші і картоплі безумовно внесе трохи різноманітності в ваше святкове меню.

1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.

2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.

3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.

4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.

5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Горбуша консервована - 340 грам (у власному соку)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 60 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - - За смаком
Якщо у вас найближчим часом намічається свято, я пропоную вам крім всіх інших страв приготувати також салат з горбуші і картоплі в домашніх умовах. Він не тільки буде добре виглядати на столі, але і порадує гостей своїм відмінним смаком. Крім основних інгредієнтів: горбуші, овочів, яєць і сиру, - ми додамо в нього яблучко, що додасть салату особливу родзинку. Загалом, цей простий рецепт салату з горбуші і картоплі безумовно внесе трохи різноманітності в ваше святкове меню.

1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.

2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.

3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.

4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.

5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти