Рецепт Салат з горбуші і картоплі фото

Салат з горбуші і картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Бобові, Горох, Консервований горошок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Ще один смачненький салатик на кожен день або для святкового столу, всі інгредієнти в ньому досить прості і економічні, але разом вони дають досить непогане поєднання, самі спробуйте.

Якщо у вас найближчим часом намічається свято, я пропоную вам крім всіх інших страв приготувати також салат з горбуші і картоплі в домашніх умовах. Він не тільки буде добре виглядати на столі, але і порадує гостей своїм відмінним смаком. Крім основних інгредієнтів: горбуші, овочів, яєць і сиру, - ми додамо в нього яблучко, що додасть салату особливу родзинку. Загалом, цей простий рецепт салату з горбуші і картоплі безумовно внесе трохи різноманітності в ваше святкове меню.

1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.

2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.

3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.

4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.

5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Горбуша консервована - 340 грам (у власному соку)
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Сир - 60 грам
  • Горошок консервований - 300 грам
  • Майонез - - За смаком
Якщо у вас найближчим часом намічається свято, я пропоную вам крім всіх інших страв приготувати також салат з горбуші і картоплі в домашніх умовах. Він не тільки буде добре виглядати на столі, але і порадує гостей своїм відмінним смаком. Крім основних інгредієнтів: горбуші, овочів, яєць і сиру, - ми додамо в нього яблучко, що додасть салату особливу родзинку. Загалом, цей простий рецепт салату з горбуші і картоплі безумовно внесе трохи різноманітності в ваше святкове меню.

1) Отже, для початку ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібненько, морква трьом на дрібній тертці, сир також трьом, але вже на крупній тертці.

2) яблуко промиваємо, вирізаємо з нього серцевину, зрізаємо шкірку і трьом яблуко на крупній тертці.

3) Картоплю відварюємо в мундирі до повної готовності, охолоджуємо, очищаємо від шкірки і трьом його на крупній тертці. Яйця також відварюємо і трьом на тертці.

4) Тепер відкриваємо баночку горбуші, викладаємо її на дно салатник і розминаємо рибу виделкою, зверху кладемо рівномірно цибулю, а на нього терту картоплю, змащуємо цей шар майонезом. Потім йде консервований горошок, потім шар моркви, далі тертий яйця і завершує все шар з яблука, його ми також змащуємо майонезом.

5) Відправляємо наш салатик приблизно на 3 години в холодильник, щоб він гарненько просочився, а потім подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти