Салат з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт приготування салату з горбуші - думаю, вам сподобається незвичайне поєднання червоної риби з яблуками, цибулею і сметаною. Підходить для "тих, що худнуть"!
Горбушу я завжди дуже любила, але салати, які традиційно готували в нашій сім'ї з цієї риби, завжди представляли собою варіації давно обридлої "мімози" - з відвареною картоплею, майонезом і підвищеним вмістом вуглеводів. Але знайшовши самостійність, я стала експериментувати з горбушей і відкопала безліч цікавих рецептів дійсно незвичайних салатів. Цей - з їх числа.
Салатик виходить дуже ніжний, легкий і в той же час пікантний. Чудово підходить для вечері - в ньому так мало калорій, що навіть шматочок хліба можна собі дозволити. Загалом, розповідаю, як приготувати салат з горбуші з яблуками і цибулею в сметанному заправці.
- Файл gorbuši - 300-400 грам
- Яблука зелені - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Салат з горбушей і яблуком готовий!