Салат з горбуші з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання рису і риби в салатах дуже популярне і дуже вдале. Салати можна готувати з копченою, з солоною, з консервованої риби, вони завжди будуть вийдуть смачними, ситними і корисними.
Цей салат знайомий багатьом ще з радянських часів, адже в пору тотального дефіциту, баночки з горбушей дбайливо зберігалися до свята і салат займав одне з почесних місць на святковому столі. Зараз горбушу в будь-якому вигляді легко можна купити, щоб потім приготувати з неї багато смачних страв. Ну а з цього рецепта ви дізнаєтеся, як швидко приготувати салат з горбуші з рисом. Такий салат готується швидко і легко, а виходить ситним і смачним.
- Мал - 2 склянки(varenogo)
- Горбуша консервована - 1 штука (банку)
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірки консервовані - 2-3 штук
- Перець маринований - 100-150 грам
- Зелень кропу - 2-3 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка (за смаком)
В першу чергу зваримо рис. Для салату дуже зручно варити рис в пакетиках або пропарений. Потім рис повинен охолонути.
Нарізаємо невеликими кубиками ріпчасту цибулю, огірки і маринований перець. Перець можна брати і свіжий. Додаємо кукурудзу і дрібно нарізаний кріп.
Зливаємо рідину з консервованої риби, а саму рибу трохи подрібнити.
Змішуємо всі компоненти салату з майонезом, додамо сіль і перець за смаком.
І наш салатик готовий.