Салат з гарбуза і селери 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную приготувати вітамінний салат із сирого гарбуза і селери. Він виходить дуже соковитим, легким і смачним. Готується дуже просто, але потрібно трохи часу, щоб салат настоявся.
Докладніше, як приготувати салат з гарбуза і селери, я розповім нижче. Гарбуз рекомендую вибирати солодких сортів. Якщо не любите кислий смак, то можна зменшити кількість лимонного соку в рецепті. Такий салат може урізноманітнити повсякденне меню, рекомендую взяти на замітку! 
- Стебло селери - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Лимон - 1/2 штуки
 - Яблуко - 1 штука
 - Гарбуз - 150 грам
 - Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
 - Гострий перець чилі - 1/3 чайних ложки
 - Koriandr - 1/2 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Гарбуз розріжте, приберіть насіння і очистіть від шкірки. Натріть моркву та гарбуз на тертці.

Яблуко наріжте кубиками, селера тонкими скибочками.

Для заправки змішайте лимонний сік, оливкова олія і всі спеції.

Заправте салат, посоліть і добре перемішайте. Залиште салат настоятися мінімум на півгодини.

Салат з гарбуза і селери готовий, смачного!