Салат з гарбуза і селери
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати вітамінний салат із сирого гарбуза і селери. Він виходить дуже соковитим, легким і смачним. Готується дуже просто, але потрібно трохи часу, щоб салат настоявся.
Докладніше, як приготувати салат з гарбуза і селери, я розповім нижче. Гарбуз рекомендую вибирати солодких сортів. Якщо не любите кислий смак, то можна зменшити кількість лимонного соку в рецепті. Такий салат може урізноманітнити повсякденне меню, рекомендую взяти на замітку!
- Стебло селери - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Гарбуз - 150 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Гострий перець чилі - 1/3 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Гарбуз розріжте, приберіть насіння і очистіть від шкірки. Натріть моркву та гарбуз на тертці.
Яблуко наріжте кубиками, селера тонкими скибочками.
Для заправки змішайте лимонний сік, оливкова олія і всі спеції.
Заправте салат, посоліть і добре перемішайте. Залиште салат настоятися мінімум на півгодини.
Салат з гарбуза і селери готовий, смачного!